מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3ניצנית30/04/2015
שלום,בני בן 3 הוא ילד יחיד ונכד יחיד(מקבל את כל האהבה והיחס שיש)הוא ילד אהוב גם ע"י החברים,רעשן,משתולל,אוהב חברה.בשבוע האחרון הוא פשוט לא רוצה ללכת לגן,בוכה במהלך היום בגן(ללא הפסקה),לא אוכל ,לא משחק.כלום.
חשוב לי להדגיש שאני לא חושדת במשהוא לא כשיר בגן.
בשבוע האחרון בעלי ואני היינו בבית אבל הילד הלך כל יום לגן,וכמו כן אחותי(דודה שלו)בהריון ראשון מתקדם.
אני לא יודעת אם זה מה שהשפיע עליו אבל הוא בחוסר תפקוד מוחלט בגן וכל פעם רוצה אותי/סבא/אבא וכד..הוא גם מעדכן לילה קודם שמחר הוא לא הולך לגן..
מה יכולה להיות הסיבה לדבר כזה?ומה לעשות כדי לעזור לו להתגבר על זה כי אני ממש אובדת עצות ומפחדת שיהיה לילד נזק.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3 - תגובה
פז שפירא01/05/2015הי ניצנית,
מה הוא אומר לגבי הסיבה שהוא לא רוצה ללכת לגן? האם שוחחתם עם הגננת לגבי העניין? אם כן מה דעתה? ייתכנו כל מיני סיבות - אולי מישהו מהילדים מציק לו, אולי נזפו בו וזה פגע בו, אולי קיבל מכה כששיחק....
כדאי לנסות לברר איתו ועם הגננת. אנא כתבי לי כדי שאוכל להמשיך ולענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3
ניצנית03/05/2015בוקר טוב
תחילה תודה רבה על המענה,אנחנו כל הזמן שואלים אותו אם קרה משהוא בגן,והגננת מעורבת לגמרי בנעשה..הוא ילד מאוד פעיל בגן ואם מציקים לו/מרביצים הוא מחזיר..
יש כמה דברים שעולים על דעתי שיכולים לגרום לזה:
*לפני כשבועיים דחפו אותו בגן מאחורה והוא נתקע במשחק וירד לו דם מהאף(הוא היסטרי לדם)ולא נרגע עד שהגעתי לקחת אותו,אבל יום למחרת הלך לגן רגיל ללא בעיה.
*אחותי בהריון מתקדם ובתקופה האחרונה הוא מכה אותה ללא סיבה אבל אחכ הוא אומר שהוא אוהב אותה..אני חייבת להדגיש שהוא מאוד אוהב אותה וקשור אליה..
הוא מודע להריון אבל הפסקנו לדבר על זה איתו לאור התנהגות שלו.
אני לא יודעת אם זה קשור לשינוי ההתנהגות שלו..אבל אני אשמח לדעת איך להתנהג אליו ומה לעשות על מנת שיחזור להיות כפי שהיה בגן.
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3
ניצנית03/05/2015ושכחתי להוסיף שהוא לא עונה ששואלים אותו למה הוא לא רוצה ללכת לגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3 - תגובה
פז שפירא03/05/2015הי ניצנית, בשיחה עימו כדאי להעלות השערות למה אינו רוצה ללכת לגן. למשל, תוכלו לומר שכשהייתם קטנים לא רציתם פעם ללכת לגן כי מישהו הציק לכם/הגננת נזפה וכו' ושאולי זה קרה גם לו.
כדאי לבקש מהצוות שישגיח עליו באופן צמוד כדי לנסות להבין מה מציק לו.
כמו כן, כדאי להעביר מסר שאתם מבינים שקשה לו אך שיש להתמודד וללכת לגן.
תנו לזה עוד קצת זמן - שבוע שבועיים ואם המצב לא ישתפר התייעצו שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 3
ניצנית04/05/2015תודה רבה
ננסה זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)