האבא המודאג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האבא המודאג
    ציקו
    03/05/2015

שלום רב :ברצוני לשאול שאלה: יש לי ילדה בת 10 וחצי ואתמול לאחר חודש וחצי גילינו במקרה אני ואשתי שמגיע שעה מסוימת והילדה פותחת אתרים פונוגרפים באינטרנט וצופה בהם מזה חודש וחצי האם זה משהו נורמאלי לגילה ואיך מצליחים להתמודד עם דבר כזה לפי מה שזכור לי בגיל שלה אפילו לא ידעתי מהי פורנוגרפיה לאחר ששאלנו אותה איך היא יודעת אמרה שילדים בכיתה דיברו על כך מאוד מודאג שחלילה לא קרה משהו אשמח מאוד לעצתכם והאם זה מקרה שמצריך טיפול פסיכולוגי
    תודה רבה האבא המאוד מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האבא המודאג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האבא המודאג - תגובה

פז שפירא
    03/05/2015

הי ציקו,

ביתכם נמצאת בתחילתו של גיל ההתבגרות וכיום בני נוער חשופים הרבה יותר לתכנים שונים, וגם כאלה.

ראשית, כדאי לשוחח איתה ולשאול אותה מה דעתה על הסרטים האלה. מה הם גורמים לה להרגיש ולחשוב. נסו לשאול זאת באופן שאינו שיפוטי ולהקשיב למרות שהנושא אולי קשה ומביך.

בהמשך, יש מקום להצבת גבולות ברורה בעניין. כדאי להעביר את המסר שהסקרנות שלה מובנת אבל שאלו סרטים שעלולים לפגוע בה כי הם מעבירים מסרים מעוותים לגבי מיניות וגוף האדם. אימרו לה שאתם סומכים עליה שלא תצפה יותר בסרטים. יחד עם זאת, היו עם יד על הדופק בעניין.

במידה ותמשיך, שיקלו חסימת אתרים כאלה או העברת המחשב לאזור הסלון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו