גניבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גניבה
    אילנית
    12/05/2015

שלום
    הבן שלי בן 8 הוא אובחן עם הפרעת קשב וריכוז
    לאחרונה גילינו שהוא החל לגנוב חפצים מילדים אחרים בצהרון
    הוא מחטט בתיקים וגונב מה שבא לו באותו רגע
    כשמתעמתים איתו הוא בהתחלה מכחיש אבל אח"כ מודע
    לפעמים הוא הגיע הביתה עם חפצים שלא שייכים לו כמו דמויות של לגו שאלתי אותו מאיפה זה הוא ענה לי שהוא והחברים שיחקו משחק והוא הרוויח את הדמויות מכיוון שלא שמעתי שום תלונה אז הנחתי שהוא דובר אמת
    אני לא יודעת מה לעשות כבר יצא לו שם של גנב
    שוחחתי איתו אמרתי לו שזה דבר אסור בהחלט הפחדתי אותו גם שיכולים לקרוא למשטרה בעקבות גנבות
    עכשיו לאחרונה הוא היה אמור ללכת למסיבת יום הולדת והוא קיבל עונש לא ללכת בעקבות מקרה נוסף שקרה באותו יום
    אני לא בטוחה שזו הדרך הנכונה לטפל בעניין
    אך אנחנו מתוסכלים ולא יודעים מה לעשות
    אנא אשמח לעזרה דחופה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גניבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

אילנית
    12/05/2015

שכחתי לציין שבפעמים שהוא נתפס גונב וידוע לנו מהיכן לקח את הדברים הוא נאלץ להחזיר ולהתנצל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גניבה - תגובה

פז שפירא
    30/06/2015

הי אילנית,

ראשית, כדאי שבנך ידע שיש עליו מעתה השגחה רבה יותר. למשל, אפשר להחליט שהגננת תבדוק את תיקו לפני שהוא יוצא הביתה ואם יש שם דברים שאינם שייכים לו יהיה עליו להחזירם.

שנית, האם הוא מטופל בעקבות הפרעת הקשב והריכוז? טיפול יכול להיות תרופתי, רגשי או גם וגם. חשוב מאוד לטפל כיוון שלעיתים הפרעת קשב שאינה מטופלת עלולה להוביל להתנהגויות שאינן מסתגלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו