מודאגת..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מודאגת..
    ענבל
    15/05/2015

היי, אני אמא לילד כמעט בן 4.. מאז ומתמיד אוהב נסיכות ובובות יודע שהוא בן ויודע גם ״שאלה משחקים של בת..״ בגן אוהב ללכת לפינת תחפושות ולשים חצאית. מצד אחד בא לי שיהיה מי שהוא ושיחק עם מה שבא לו! מצד שני אני לא באמת יודעת איך להתנהג איתו יש לו אח בן 5 שמת על כדורגל ויש לו דמות אב דומיננטית בבית
    מה לעשות אני ממש אובדת עצות
    אני יודעת שאם הוא הומו הוא נולד ככה פשוט אנחנו גרים במקום קטן עם קהילה קטנה שכל פעם מישהו בא ומעיר לי על מה שהבן שלי אוהב..
    ממש צריכה עזרה באיך להתנהג..

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה..

ענבל
    18/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסר לי המון פרטים אבל בגדול...

הורים טובים
    19/05/2015

אני מבינה שהנושא מפריע לך חברתית, ילד בן 4 הוא כבר ילד שניתן לדבר איתו....
    אבל לפני הכל, יכול להיות שהילד הקטן לא אוהב כדורגל, האם ניסיתם לעניין אותו במכוניות, פאזלים, גיבורים.... האם הוא מביע עניין. יכול להיות שהוא בחר לשחק עם נסיכות כי הנושא של ה"קסם" מאוד מעניין אותו. יכול להיות שנושא הבובות מאפשר לו משחק חופשי "במשפחה". תשאלי אותו שאלות, מה אתה אוהב, מה הכי כיף לך....?
    איך את מגיבה כאשר את רואה אותו משחק עם בובות, איך את מגיבה כאשר את מקבלת "הערה" על הבחירות שלו ליידו?

בכל אופן הכל אבל הכל יכול עוד להישתנות הוא רק בין 4. תשאלי אותו שאלות ותעלי את התשובות לכאן או לקבוצת הפייסבוק שלי "הורים טובים" אשמח לענות לך יותר בהרכבה...
    בהצלחה.
    שני "הורים טובים" בפייסבוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת.. - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי ענבל,

זה יפה שאת רוצה לאפשר לו להיות מי שהוא. אני מציעה להמשיך ולאפשר לו ובמקביל גם אפשר לנסות ולבדוק איתו אם הוא מעוניין לפתח תחומי עניין נוספים, אולי שיותר קשורים לעולם הבנים. במידה ומעירים לך אני מציעה להתמודד ולומר שאת מאפשרת לבנך להיות מי שהוא, על תחומי העניין שלו.

בהצלחה, זה אכן לא פשוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו