מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קבלת עצהאמא שדואגת18/05/2015
אני אמא לשלושה. הגדולה בת 11, האמצעי בן 9, הקטן בן 6.
שאלתי היא לגבי הבן האמצעי, הוא מתחבר עם ילד שאינו מוצא חן בעיני, השפעתו לא טובה על בני, הוא ילד שמקלל ולא מכין שיעורים ועוד. מה עלי לעשות כדי להרחיק את בני מילד זה? אמרתי לו במפורש שאני לא אוהבת את הילד הזה ושיתרחק ממנו וזה לא עוזר. הילד נמצא באותה כיתה של בני לצערי, והם גם באותו חוג. דבר נוסף אמרתי לבני שאני לא מוכנה שאחרי בית הספר ישאר ברחוב, אלא יגיע ישר הביתה. בני לא מקשיב, וגם אחרי דיבורים והזכרות רבות, הוא מגיע אחרי שעה בערך הביתה. גם אחרי שנתתי לו עונש על כך שלא חזר ישר הביתה, הוא עדיין מסתובב לו אחר בית הספר ולא מגיע ישר לביתו. אודה להצעתכם איך לגרום לבני להקשיב לי? האם להחמיר בעונשים לאחר כל אי הקשבה של בני לבקשותיי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קבלת עצה - תגובה
פז שפירא29/06/2015הי,
להערכתי לא ניתן להרחיק את בנך מהחבר. מה שכן, כדאי לוודא באמת שבנך יעמוד בדברים מסויימים החשובים לכם. במידה ואינו מקשיב, למשל כמו בדוגמה שנתת, תוכלו להגביר את הפיקוח עליו. למשל, אם אינו מגיע בשעה שקבעת, כדאי לאתר את בנכם ולהגיע (רצוי עם אדם נוסף, מהמשפחה או חבר שלכם) ולבקש שיחזור הביתה.
ייתכן שאם ירגיש שיש עליו השגחה קרובה יותר הוא יקשיב לכם יותר בעניין זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)