קבלת עצה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קבלת עצה
    אמא שדואגת
    18/05/2015

אני אמא לשלושה. הגדולה בת 11, האמצעי בן 9, הקטן בן 6.
    שאלתי היא לגבי הבן האמצעי, הוא מתחבר עם ילד שאינו מוצא חן בעיני, השפעתו לא טובה על בני, הוא ילד שמקלל ולא מכין שיעורים ועוד. מה עלי לעשות כדי להרחיק את בני מילד זה? אמרתי לו במפורש שאני לא אוהבת את הילד הזה ושיתרחק ממנו וזה לא עוזר. הילד נמצא באותה כיתה של בני לצערי, והם גם באותו חוג. דבר נוסף אמרתי לבני שאני לא מוכנה שאחרי בית הספר ישאר ברחוב, אלא יגיע ישר הביתה. בני לא מקשיב, וגם אחרי דיבורים והזכרות רבות, הוא מגיע אחרי שעה בערך הביתה. גם אחרי שנתתי לו עונש על כך שלא חזר ישר הביתה, הוא עדיין מסתובב לו אחר בית הספר ולא מגיע ישר לביתו. אודה להצעתכם איך לגרום לבני להקשיב לי? האם להחמיר בעונשים לאחר כל אי הקשבה של בני לבקשותיי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת עצה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבלת עצה - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי,

להערכתי לא ניתן להרחיק את בנך מהחבר. מה שכן, כדאי לוודא באמת שבנך יעמוד בדברים מסויימים החשובים לכם. במידה ואינו מקשיב, למשל כמו בדוגמה שנתת, תוכלו להגביר את הפיקוח עליו. למשל, אם אינו מגיע בשעה שקבעת, כדאי לאתר את בנכם ולהגיע (רצוי עם אדם נוסף, מהמשפחה או חבר שלכם) ולבקש שיחזור הביתה.

ייתכן שאם ירגיש שיש עליו השגחה קרובה יותר הוא יקשיב לכם יותר בעניין זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו