תזונה בריאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תזונה בריאה
    תום
    21/05/2015

שלום, הילד שלי בן 11 התחיל להקפיד בחודשים האחרונים על תזונה בריאה. הייתי מסבירה כל הזמן על חשיבות התזונה אך אני חוששת שהוא קצת הקצין בנושא . הוא אפילו לא מוכן לשבת ליד ילדים שאוכלים ממתקים, לא אוהב ימי הולדת כי יש ממתקים האם אני צריכה לדאוג??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה בריאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקצנה של כל דבר היא לא טובה

הורים טובים
    21/05/2015

לדעתי אכן הילד מגזים.... ילד בן 11 מבין מה הוא עושה, והוא מבין את ההשלחות של הבחירות שלו ( לא לשבת ליד ילדים עם חטיפים, לא ללכת לימי הולדת)
    תיזמי איתו שיחה, תני דוגמאות מהחיים למצבים דומים...(מי שלא אוהב חול ים, בכל זאת מידי פעם הולך לים)...
    אחרי שיחה והסבר, תני לו כמה ימים אל תבקרי את ההתנהגות שלו - תביני אותו, תהיה אמפתית על מנת להבין מה גרם להקצנה

אם לא יהיה שיפור תנסי לברר עם פסיכולוגית ילדים האם הנושא צריך טיפול יותר מעמיק...

בהצלחה שני "הורים טובים" בפייסבוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה בריאה - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי תום,

זה נשמע שבאמת בנך לא רק מקפיד על תזונה בריאה, אלא גם שהוא פיתח חרדה מאוכל לא בריא. אני מציעה להתייעץ עם תזונאית קלינית של ילדים וכן עם פסיכולוג ילדים בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו