יחס לאמא ובת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יחס לאמא ובת
    רינת
    22/05/2015

ביתי בת ה6 מאוד מתוקה אחות גדולה לבת שנתיים
    מה שקורה שלפני כמה ימים הבנתי שהקשר דלי איתה לא חזק כלומר היא לא מגיעה ומספרת לי כל דבר
    אם אני שואלת אני מקבלת תשובות קלות
    אני תמיד מספרת לה כל היום שלי או מה התיכונים שלנו כמשפחה אני תמיד מחבקת ומנשקת אותה והיא מקבלת מיני המון חום ואהבה
    יצא לדוגמא ששאלתי אותה על הגן והיא סיפרה לי משהו לא נעים מלפני יומים שמשהי משחה לה את השער וכאב לה מאוד ואפילו בכתה ועוד דברים שאני מגלה אחרי ימים ושבועות
    נפגעתי מזה שהיא לא רצה לספר לי אני מאוד רוצה שהקשר שלנו היה מעולה ושאפילו תרגיש שאני יכולה להיות עוזן קשבת כחברה
    אשמח למענה תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחס לאמא ובת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח להתיחסות

אלינור
    26/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יחס לאמא ובת - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי רינת,

כדאי לדעתי דווקא לראות את חצי הכוס המלאה - שביתך כן שיתפה אותך, גם אם זה היה בעיכוב מסויים. כמו כן כדאי לא להראות שאת נפגעת מהעיכוב ודווקא לעודד אותה ולומר לה שנהדר שהיא מספרת לך.

כשהיא מספרת על דברים לא נעימים שקרו לה, תני תוקף לרגשותיה. למשל לומר: "זה בטח היה מאוד מעליב כש..." "אני משערת שמאוד כעסת כש..."

לא כדאי ללחוץ על השיתוף אם אינה עונה כשאת שואלת אך כשהיא משתפת, גם אם באיחור לעודד ולא להראות שאת נפגעת כי זה דווקא מה שעלול ליצור יותר ריחוק.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו