צעקות ליד ילד בן שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צעקות ליד ילד בן שנתיים
    יעל
    24/05/2015

היי,
    אני ובעלי רבנו מריבהמטורפת ובו הוא מטיח בי האשמות ועושה לי עוול. היינו באוטו וניסיתי לגלות איפוק ליד הילד ולא לדבר בכלל. לא הצלחתי, וצרחתי כמו מטורפת. ליד הילד שלי.
    לא הצלחתי הלתאפק, הרגשתי שהוא מתעלל בי נפשית ופשוט צרחתי צרחות אימים. (בלי שום קשר לזה שאני בחודש שישי להריוני)
    אני אוכלת את עצמי שלא גיליתי איפוק וצרחתי ליד הילד.
    בלילה הוא בכה הרבה מתוך שינה, קרא אמא, אמר דיייי,
    אני בטוחה שזה השפיע עליו.
    רציתי לשמוע את חוות דעתך ואולי תחדש או תחדשי לי כיצד זה משפיע על ילד בן שנתיים שנחשפ לצרחות כאלו ושומע את אימו בטונים קשים מאד ואת האבא גם לא פחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקות ליד ילד בן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות ליד ילד בן שנתיים - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי יעל,

צר לי על התגובה המאוחרת. אני מקווה שזה בכל זאת יעזור כעת. תלוי אם מדובר במשהו חד פעמי או שהילד נחשף פעמים רבות למריבות. אם זה חד פעמי, ניתן להתנצל בפני הילד ולהסביר שלא התכוונתם לצעוק כך, שגם מבוגרים רבים לפעמים אך גם משלימים.

אם מדובר במערכת יחסים שזה מה שמאפיין אותה, כדאי מאוד לטפל בעניין כיוון שזה יכול להשפיע על הילד. מומלץ לפנות להדרכת הורים או לטיפול זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו