ילד בן 8 שאוהב לשלוט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 שאוהב לשלוט
    ניקיטה
    25/05/2015

שלום,

בני בן 8 ילד אהוב וחברותי , הוא אוהב להנהיג ולשלוט עם חבריו זה זורם בסדר אך הדבר בא לידי ביטוח גם בבית ופה מאוד קשה לי כהורה כיון שהוא לא תמיד מוכן לקבל כמובן את הלא שלי והאסור לי כי הדברים כביכול צריכים ללכת לפי מה שהוא רוצה ...,הוא מנסה לשלוט גם על אחותו הקטנה בת 5 שזה ממש מרגיז אותי , ויש לי ולבעלי איתו המון מריבות והערות , כי הוא מתנהג כאילו מגיע לו לקבל הכל וזה מוציא אותנו מהדעת,
    ממש קשה לנו עם ההתנהגות שלו וכאשר אינו מקבל משהו ממש בוכה - כמו תינוק .
    הוא לדעתי ממש אינו בוגר ואפילו מתנהג בתגובותיו כמו ילד קטן (אני מרגשיה שבתי בת ה-5 בוגרת ממנו בתגובותיה לעומתו ) , בעלי ואני חסרי אונים כיון שאיננו יודעים איך לגרום לו להבין שבבית הוא לא יכול לשלוט ושאנו הוריו שיודעים מה טוב עבורו ומנתבים אותו , אני מרגישה שהוא לא מקשיב למה שמבקשים ואומרים לו לעשות .
    אודה לך להנחיה איך לעזור לנו ולו .

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8 שאוהב לשלוט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 שאוהב לשלוט - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

להערכתי קשה יהיה לייעץ לכם במסגרת הפורום ומומלץ להתייעץ עם איש מקצוע באופן פרטני.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו