גמילה מחיתולים-בבקשה תשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים-בבקשה תשובה
    רוית
    27/05/2015

שלום,
    הבת שלי בת 3 ,אני בשלושה חודשים האחרונים מנסה לגמול אותה,אחרי הגן אני שמה למה תחתון,היא מתייחסת לזה בתור משחק,היא אומרת"יש לי פיפי"מתיישבת בסיר וקמה אחרי שניה,אין לי את האפשרות להקריא לה סיפור למשל"סיר הסירים"כי היא לא יושבת בסיר,אני מספרת לה כשהיא לא יושבת בסיר,ואני מסבירה לה שכשיש לה פיפי וקקי אז היא צריכה להתאפק ויש לרוץ לסיר אבל היא נעמדת ועושה על הריצפה,מצד אחד היא מודיעה לי שיש לה וכשיש לה חיתול היא מורידה באותו רגע שעשתה את הקקי אבל היא לא רצה לסיר,איך אני מתמודדת עם זה?אני לא חושבת שילדה בת 3 יודעת מה זה להתאפק,אני טועה?תוכלו לתת לי טיפים איך לגרום לה להתאפק ולרוץ לסיר?

מחכה לתשובה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים-בבקשה תשובה - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי נעמה,

כאשר ביתך מודיעה לה שהיא צריכה לעשות, אחזי בידה ורוצי איתה לסיר. ייתכן ועדיין יברח לה בדרך, אך כך לאט לאט היא תלמד מה יש לעשות ולבסוף היא גם תצליח להתאפק ולעשות רק בסיר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו