ילד אלים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד אלים
    אברהים
    29/05/2015

שלום לך ,
    אני פונה אלייך מרוב תסכול וייאוש ולא יודע מה לעשות בקשר לילד שלי
    הוא בן כמעט שנתיים הילד לאחרונה מאוד אלים ונותן כפות לכול מי שבא לשחק איתו ילדים ומבוגרים ,הוא רוצה לקחת הכל ולשחק בהכל לבד ,הילד בתקופה האחרונה עצבני כל הזמן צועק כשהוא רוצה משהו ומתפתל עד שהוא לוקח אותו כגון אוכל או משחק
    אני לא יודע מה לעשות ואיך להתייחס לדברים האלה הוא ילד יחיד ובעזרת השם יש עוד אחד בדרך .
    הוא לפעמים לא מקשיב לי עושה את עצמו לא שומע אותי ,בבקשה אשמח אם תייעצי לי מה לעשות אני רוצה לתת לו את התגובה הנכונה במצבים האלה .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד אלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד אלים - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי אברהים,

התסכול שלך מאוד ברור. כדאי לזכור שבגיל שנתיים זה מאוד מתאים שילדים בודקים גבולות ונוהגים באלימות. כאשר בנך נוהג באלימות (כאפות וחטיפת חפצים) כדאי להרימו ולהרחיקו מהמקום או להתרחק ממנו בעצמכם תוך הסבר שזו לא התנהגות מקובלת ושאצלכם בבית לא מרביצים ולא חוטפים. אני מציעה לטפל קודם כל בזה ואחרי שהעניינים ירגעו להתחיל ולטפל בדברים אחרים, דחופים פחות (ושעדיין יכולים מאוד לתסכל..) כמו הצעקות וזה שהוא לא מקשיב.

בנוסף, כדאי לנסות ולהקדיש לו זמן איכות שהוא רק שלו. לעיתים קרובות זה עוזר לקשר עם הילד ומרגיע אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו