מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנתייםיעל04/06/2015
שלום,
בני בן השנתיים ו10 חודשים החל ללכת לגן בפעם הראשונה בתחילת השנה. הייתה לו הסתגלות לא קלה אבל לאחר תקופה מסויימת הלך לגן ללא בכי, אכל והשתף בחוגים.
בחודש האחרון מסרב לאכול ארוחת צהריים בגן ולא משתתף בחוגים. יושב על הכיסא בחוג ולא זז מהכיסא, מסרב גם לפעמים להשתתף ביצירה בגן. לפעמים הסכים לשבת לאכול אבל לא ליד השולחן ביחד עם כל הילדים. אני מנסה לשאול אותו מה קרה בגן ולא מקבלת תשובה חוץ מ"אני לא אוכל בגן". ניסיתי לתשאל את הצוות אם קרה משהו בגן והן גם לא מבינות מה קרה לו.
אני ממש נואשת, נורא עצוב לי לקבל תמונות וסירטונים מהגן ולראות את הבן שלי יושב ולא משתתף. איך אפשר לעזור לו?
הוא באופן כללי ילד שלוקח לו זמן להתחמם ולהיפתח ואני מרגישה שחזרנו לתחילת השנה. יש לציין שבבקרים לפעמים בוכה בזמן הפרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנתיים - תגובה
פז שפירא29/06/2015הי יעל,
ייתכן ומשהו נקודתי גרם לבנך לקושי (ילד אחר שהציק, תסכול ממשהו שלא הצליח, נזיפה מגננת) וייתכן מאוד שהוא בעצמו כבר אינו יודע מה גורם לו לקושי.
חשוב לדבר עם הצוות ולחשוב איתם יחד כיצד ניתן לייצר עבורו סביבה עוטפת וחמה מעבר לרגיל בזמן הקרוב (יחס חם מעבר לרגיל, תגמול רב על ידי מדבקות ושבחים).
בבוקר כדאי לנסות ולהיפרד בטקס פרידה חם וקצר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)