בן שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים
    יעל
    04/06/2015

שלום,

בני בן השנתיים ו10 חודשים החל ללכת לגן בפעם הראשונה בתחילת השנה. הייתה לו הסתגלות לא קלה אבל לאחר תקופה מסויימת הלך לגן ללא בכי, אכל והשתף בחוגים.

בחודש האחרון מסרב לאכול ארוחת צהריים בגן ולא משתתף בחוגים. יושב על הכיסא בחוג ולא זז מהכיסא, מסרב גם לפעמים להשתתף ביצירה בגן. לפעמים הסכים לשבת לאכול אבל לא ליד השולחן ביחד עם כל הילדים. אני מנסה לשאול אותו מה קרה בגן ולא מקבלת תשובה חוץ מ"אני לא אוכל בגן". ניסיתי לתשאל את הצוות אם קרה משהו בגן והן גם לא מבינות מה קרה לו.

אני ממש נואשת, נורא עצוב לי לקבל תמונות וסירטונים מהגן ולראות את הבן שלי יושב ולא משתתף. איך אפשר לעזור לו?

הוא באופן כללי ילד שלוקח לו זמן להתחמם ולהיפתח ואני מרגישה שחזרנו לתחילת השנה. יש לציין שבבקרים לפעמים בוכה בזמן הפרידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי יעל,

ייתכן ומשהו נקודתי גרם לבנך לקושי (ילד אחר שהציק, תסכול ממשהו שלא הצליח, נזיפה מגננת) וייתכן מאוד שהוא בעצמו כבר אינו יודע מה גורם לו לקושי.

חשוב לדבר עם הצוות ולחשוב איתם יחד כיצד ניתן לייצר עבורו סביבה עוטפת וחמה מעבר לרגיל בזמן הקרוב (יחס חם מעבר לרגיל, תגמול רב על ידי מדבקות ושבחים).

בבוקר כדאי לנסות ולהיפרד בטקס פרידה חם וקצר.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו