קניות בסופר עם ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קניות בסופר עם ילדים
    מיכל
    14/06/2015

שלום אני מעוניינת להבין מה נכון לגבי קניות בסופר עם ילדים. יש לי ילדה בת 4 וכשאני הולכת איתה לקניות אז יוצא שהיא ממלאת את העגלה בדברים שאין לי תמיד צורך לקנות אותם. אני משתדלת ללכת עם רשימה מסודרת וכאשר היא מבקשת כל דבר אני לא יכולה להגיד לא כי זה אוכל היא לא ילדה של מתוקים למזלי. אבל אני מוצאת את עצמי מעמיסה שוב ושוב דברים איך עליי להתנהל? אני בגישה שצריך לתת לילד בלי להחסיר כלומר באוכל ויש לי רגישות בעניין כי הגעתי מבית שהיה בו חוסר ולא מעט כך שכל פעם שהילדה מבקשת משהו אני לא מסוגלת להכיל את המחשבה שלה יהיה חסר. אשמח אם תעזרי לי לדעת האם זה נכוו לא להגביל? או שאני רגישה לעניין בגלל ילדותי ומה נכון באמת? ? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קניות בסופר עם ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קניות בסופר עם ילדים - תגובה

פז שפירא
    27/06/2015

לדעתי יש מקום לעשות סדר ולהציב גבולות גם בעניין זה ולהסביר לה למה - אוכל עולה הרבה כסף, אם קונים יותר מידי אוכל אז לא משתמשים בכולו והוא מתקלקל...

נסי לעשות את הרשימה יחד עם ביתך ואז לעמוד בה. בצידה והיא מבקשת משהו לא מהרשימה תוכלו לרשום אותו ברשימה של "הפעם הבאה".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו