טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאני מחזירה אותו מהגן כמו בכל יום וגם לוקחת אז באוטו הוא בוהה בחלון וכשאני מסתובבת הוא אומר לי דיייייייייייייייי וגם ככה בבית, היחס השתנה אליי לא לטובה, בלי לחבק לא מוכן שאנשק אותו כלום:( וזה כואבבבבבבבבבבבבב חשבתי שאולי הטונציה שלי עם אביו כשאנחנו רבים משפיעה לרעה גם כן, ברור שזה פוגע בו ואולי בגלל זה הוא החל לשנות את יחסו כלפיי? . היום עשיתי היה אותו דבר ולא הראה שום יחס. פשוט ניצמדתי איתו כל היום שיחקתי איתו ניסיתי להצחיק אותו הכלללללללללללללל העיקר כדי להתקרב וזה עזר מעט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדאי לכבד את אי הרצון של בנך למגע. כדאי לומר לו ברגעים אלה שכרגע הוא לא רוצה חיבוק או נשיקה ואולי אחר כך ירצה. גם עם ילדים, לפעמים אם ההורה מראה רצון יתר, הילד עשוי לבקש מרחב ומרחק. ייתכן ואם תתני לו את המרחב שלו ותכבדי אותו, בנך אפילו ייזום מעצמו קרבה ומגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד