פחדים - בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים - בן שנתיים וחצי
    אור
    18/06/2015

מאז יום העצמאות שלקחנו את הפעוט בן השנתיים וחצי לראות , הוא ממש נכנס ללחץ ופחדים מאותו יום בכי היסטריה מרעשים והתחיל לאמר המון את המילה "פוחד", מדי פעם כמו אתמול כשהיינו בקניון פחד מהכל מעליות רכבות משחקים ...אמר פוחד ולא רצה להיות שם או לעלות על מתקן שזז , כל עוד הוא סטטי זה בסדר...אני לא יודעת איך להתיחס לזה או לנסות שוב לעודד אותו כן לעלות על דברים וכן לעודד אותו להתרגל לרעשים כמו אופנועים שנורא מפחד מהם כל פעם ששומע אופנוע אומר פוחד...איך ומה לעשות אני ממש אובדת עצות :( אני אומרת לו שהוא לא צריך לפחד ושאנחנו שומרים עליו ושהכל בסדר..אבל זה חוזר על עצמו . הודה לעצה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים - בן שנתיים וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי את אותה הבעיה

לנה
    21/06/2015

רק שאצלינו זה התחיל מפחד של רעש אופנוע של השכן.
    הילדה שלי בת שניים ושלושה חודשים,מאז שהיא בערך בת 1.5 היא התחילה לפחד מאופנועים, ועכשיו כשהתחילה לדבר יותר טוב היא כל הזמן אומרת פוחדת פוחדת, מכל רעש חזק,ושום חיזוק לא עוזר, היא נכנסת לפאניקה צרחות וצעקות נוראיות,היא נלחצת נורא במיוחד כשהיא רואה את השכן עם הקסדה והאופנוע שלו.
    מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פחדים - בן שנתיים וחצי - תגובה

פז שפירא
    27/06/2015

הי אור,

כאשר בנך מגיב בפחד, כדאי לומר לו - "אתה פוחד, זה בסדר לפחד" ולחבק אותו. ויחד עם זאת, לא להימנע מדברים שעלולים להפחיד אותו, כדי שלאט לאט ילמד להתמודד עם הפחד.

את התגובה שרשמתי לך כדאי לעשות בעקביות ולא להתייאש, לבסוף הוא יפנים את ההרגשה שמותר לו לפחד ויפתח מנגנוני הרגעה עצמיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו