כל הזמן בוכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כל הזמן בוכה
    ליאת
    18/06/2015

שלום,
    יש לי שלושה ילדים הבכור בן 5.5 האמצעית בת 2.6 והקטן בן 4 חודשים.
    הבת שלי האמצעית על כל דבר היא בוכה אפילו שהיא מבקשת משהו היא מבקשת בבכי, ניסינו כל מיני דברי אני ובעלי כדי למנוע את התופעה הזאת. למשל חיזקתי אותה בכל פעם שהיא מבקשת בצורה "רגילה " בלי בכי, זה עבד ממש למעט זמן .
    עברנו למצב שאמרנו לה שלא נקשיב לה ושנתייחס אליה רק שהיא מבקשת בצורה רגועה בלי בכי.(לא הרבה עזר)
    אני מסבירה לה שזה לא נעים לני באוזן ואם היא ממשיכה אני אכניס אותה לחדר עד שהיא תירגע ושתירגע היא תיצא ...האמת שזה גם עבד היא בכתה עד שהיא צרחה וממש לאחר מספר דקות דממה היא יצאה מהחדר עם חיוך וביקשה בלי בכי.אבל עוד פעם זה ממש פועל לזמן קצר.
    יש מיקרים שהיא קמה בלילה ורוצה מים למשל או שיש לה פיפי היא פשוט צורחת ואני פונה אליה ואומרת לה שאני מביאה לה לשתות היא פשוט לא מוכנה לשמוע ממשיכה לצרוח עד שאני מביאה לה את הבקבוק בזמן הזה היא מעירה את האחים שלה ממש את כל הבית.

אשמח להכוונה המצב בכלל לא נעים אני מנסה להבין מה גורם לה לצרוח כל פעם מחדש ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הזמן בוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הזמן בוכה - תגובה

פז שפירא
    27/06/2015

הי ליאת,

ייתכן וזה קשור להיותה בת אמצעית. אולי יש לה חוויה שפחות מקשיבים לה ושהיא צריכה לתקשר באופן מאוד בולט כדי שיקשיבו לה. נסי לומר לה, בזמן רגוע, שכאשר היא רוצה משהו היא צועקת ובוכה ולכן בכל פעם שזה יקרה את תבואי ותחבקי אותה עד שתרגע, ואחרי שהיא תרגע תדברו על מה שהיא רוצה ואז היא תקבל. נסי לעשות זאת - קודם להרגיעה על ידי חיבוק ואחר כך לנסות לדבר איתה ברוגע ולברר מה רוצה.

תוכלי לעדכן אם זה עזר או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו