עוזבת את בתי בת החצי שנה ל3 ימים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוזבת את בתי בת החצי שנה ל3 ימים
    בתאל
    19/06/2015

היי,
    ביום ראשון הקרוב בתי היחידה והיקרה לי מכל תהיה בת חצי שנה.
    ביום חמישי
    שבוע אני טסה עם בעלי וחברים ל3 לילות... הקטנה שלי תהיה יומיים אצל אמי ויומיים אצל חמתי..
    עכשיו חשוב לצייין כי אני קשורה אליך ברמות שלא ניתן לתאר! מאז שנולדה הכי הרבה שלא ראינו זו את זו היה 4 שעות!!!!
    אני לא צידדתי בטיסה הזו... אבל אמי נורא לחצה עליי לטוס ולנפוש קצת...
    נורא קשה לי ואני מרגישה רע עם עצמי... אני יודעת ובטוחה שהיא בידיים טובות והכל... אבל המחשבה על הגעגועים שיהיו לי אליה.....
    מעבר לכל זה ובעצם הכי חשוב, אני יותר חושבת על איך זה ישפיע עליה??? האם חלילה תתפתח אצלה חרדת נטישה?? האם היא תכעס עליי כשאחזור??? האם התנהגותה תשתנה מהעידר נוכחותי? אני נורא מצוברחת בעקבות כך...
    מתחננת לתשובה ודעה מקצועית...
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוזבת את בתי בת החצי שנה ל3 ימים - תגובה

פז שפירא
    27/06/2015

הי בתאל,

צר לי על התשובה המאוחרת. אני משערת שהטיסה כבר התממשה. בכל אופן, קשה לדעת איך ביתך תגיב לנסיעה. כדאי שאימך תדבר עלייך עם ביתך, תראה לה תמונות שלך, תשמיע לה את קולך, אולי תדברי איתה הרבה וכו'. זאת על מנת ליצור אצל ביתך תחושה של רצף בקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו