נטישת אב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נטישת אב
    יעל
    25/06/2015

שלוב רב.
    יש לי ילד בן חמש אינו בקשר עם אביו הביולוגי מאז גיל 3 אינו זוכר אותו ולא ראה אף אחד ממשפחתו.
    בן זוגי לשעבר היה דמות האב בשבילו , הוא ראה בו אבא לכל דבר , גם קורא לו אבא.
    האב הביולגי אינו טיפוס נורמטיבי ויכול לראות רק לאחר שיפנה לבית משפט לענייני משפחה, עד היום לא עשה זאת.(מאז שהילד היה בן 3)
    אני ובן זוגי נפרדנו ואין שום קשר עם הילד.
    מה לעשות???
    האם להגיד לילד את האמת שזהו אינו אביו?
    כיום אני אומרת לילד שאבא טס לחול
    הוא שואל עליו המון ומתגעגע.
    האם יש צורך לבקש ממנו שיבוא להיפרד מהילד שיגיד שאוהב וכו..
    אבל צריך לעזוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטישת אב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטישת אב - תגובה

פז שפירא
    27/06/2015

הי יעל,

האם ישנה אפשרות שבן זוגך לשעבר יבקר מידי פעם את בנך?
    אם לא, בהחלט כדאי שיפרד, תוך הסבר לילד מדוע הוא עוזב וחשוב מאוד שההסבר יעביר לילד את המספר שהוא עוזב לא בגלל הילד או בגלל משהו שהילד עשה, אלא מסיבה אחרת.
    לגבי השאלה אם להגיד לילד שזהו אינו אביו האמיתי, לא בטוח שכדאי להעמיס עליו כרגע גם את הידיעה הזו, שכן הוא מתמודד כרגע עם חווית הנטישה ועימה יש בעיקר להתמודד כרגע. כדאי בהמשך אולי לספר, לאחר התייעצות פרטנית עם איש מקצוע.

באופן כללי, אני מציעה לא להסתפק בתשובתי זו, אלא להתייעץ באופן פרטני עם איש מקצוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו