ילדה שלי בוכה אומרת שאני יותר יפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה שלי בוכה אומרת שאני יותר יפה
    סיואר
    29/06/2015

אתמול לפני מסיבת סיום שלי בעבודה התלבשתי והתאפרתי אחרי שהכנתי גם הבת שלי בת 4 ללכת איתי. פתאום היא מתחילה להגיד את יותר יפה ממני ודברים כאלו ולבכות חצי שעה...אני עמדתי בהלם לא ציפיתי לדבר כזה...ונסיתי להרגיע אותה ולספר לה כמה היא יפה...היא מאוד יפה . ניסיתי בכל הדרכים ולא הפסיקה למרות שאנחנו מאוד מפרגנים לה ...היא אמרה אני לא יפה כשראתה אותי . זאת פעם שניה.. את יכולה להמליץ לי על דרך איך צריך להגיב במקרה כזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה שלי בוכה אומרת שאני יותר יפה - תגובה

פז שפירא
    29/06/2015

הי סיואר,

נשמע ממה שתיארת שהבת שלך לאו דווקא חושבת שאת יותר יפה ממנה, אלא שיש דברים שאת עושה שהיא היתה רוצה לעשות כמוך (אולי איפור, שמלה, תכשיטים) ובכך מבטאת רצון טבעי של ילדה להיות כמו אמא.

כדאי להגיד לה שהיא אולי רוצה להראות כמו אמא ולשאול מה למשל מוצא חן בעיניה. יתכן למשל שיא תגיד שגם היא רוצה שרשרת כמו של אמא. אם היא תשתף אפשר לחשוב אם ניתן לאפשר לה או לא (למשל, איפור אולי לא מתאים אבל כן ניתן לתת לה שרשרת לענוד באירועים מיוחדים).

העצה שלי רלוונטית רק אם זו הפעם היחידה שביתך מתבטאת כך ולא מדובר בחוסר בטחון כללי שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו