מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גבולות לבן 3ג'ודי07/07/2015
בני בן 3 וחצי מעיז לעבור את הגבולות בבית בעזות רבה אם זה לקחת ללא רשות ממתק שאסרתי עליו לאחר שכבר קיבל אחד ולבוא להראות לי שלקח ללא רשות ולצחוק לי בפרצוף. לצאת מהחדר כשאני שמה אותו להרגע לאחר שהעיף משחקים והוזהר .מציק לאחיו בן השנה וחצי כשאני לא שמה לב כל פעם שעובר לידו הקטן מתחיל לבכות מאוד וכשאני שואלת מה קרה ? הוא עונה לי הוא נפל או קיבל מכה ואם אני לא בטוח רואה קשה לי להגיב לענין כי אני לא רוצה להעניש את הילד במידה שאולי כך קרה למרות שברור שרוב הפעמים זו הצקה שלו . בקיצור אני מוצאת את עצמי ממש חסרת אונים ולא ממש יודעת איך להעמיד את הילד במקום מבלי להענישו כל הזמן ולדחותו מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות לבן 3 - תגובה
פז שפירא13/07/2015הי ג'ודי,
יש דברים שאת יכולה לפעול בהם ביותר אסרטיביות מבלי לתת עונש. למשל, אם נוהג לקחת ממתקים מבלי רשותך, מעתה את יכולה לשים את הממתקים רק במקום שאת מגיעה אליהם ובכל פעם לתת אחד. זה אומנם כביכול פתרון "קל" אך מעביר את המסר שהשליטה אצלך. אם מציק לאחיו את יכולה לקחת את אחיו, לנחם אותו וללכת לחדר אחר (כך תשומת הלב מופנית דווקא לאחיו ולא אליו באותו הרגע). אם את לוקחת אותו לחדר להרגע את יכולה לשהות איתו בחדר, לעמוד ליד הדלת וכך וללדא שהוא אכן נמצא בזמן ההפסקה בחדר
ולא יוצא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)