טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי הוא בן שנה וכמה ימים בדיוק הוא נמצא בגן מאז שהיה בן 9חודשים. בחודשים האחרונים הוא נהיה מאוד תלוי בגננת שלו, עד כדי כך שהוא מסרב ללכת עם גננות אחרות כשרוצים להחליף אותה ובוכה כשהיא משחקת עם אחרים ועוזבת איתו, הוא משחק רק כשהיא בסביבה , הוא מחשק הרבה אבל כשהיא לא בסביבה הוא מחפש אותה. מה שמוזר זה שבבית הוא לכ כך הוא בן יחיד וראשון במשפחה והוא מקנא כשמישהו מהמשפחה מחזיק ילד אחר אבל לא מפחד לרוץ לבד או לשחק לבד ואנחנו גם לא משאירים אות ולבד בכלל במיוחד עכשיו כשהוא הולך אם אני רוצה ללכת לחדר אחר הוא רודף אחריי.
האם זה אמור להדאיג אותי? מבחינת התפתחות הוא מעל גילו הוא מאוד מבין ואפילו אומר מספר מילים שאפשר להבינם, אבל עניין התלות בגננת מדאיג אותי.
או שזה נורמלי בגילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זה נשמע נורמלי לגמרי. הגננת היא הדמות האימהית בשבילו כשהוא נמצא בגן והיא חשובה לו מאוד. אם הגננת מכילה את זה ונותנת לו את החום ותשומת הלב לה הוא זקוק אין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד