איך אדע לאיזה גן לרשום את הילדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך אדע לאיזה גן לרשום את הילדה
    נועה
    20/07/2015

הי,
    הבת שלנו בת 4.4 חודשים, ילדה מאוד חברותית ונבונה, אבל בשנה האחרונה בגן הציבורי התגברו התקפי הזעם שלה, היא חזרה להרביץ. אני מוצאת שזה קשור בגננת ובחוסר יכולתה להציב גבולות כמו שצריך, כי עם הגננת של הצהרון זה לא קורה. היא התקשרה אלי כמה פעמים לגבי הילדה באמצע יום עבודה והיו עוד כמה פעמים שגרמו לי להבין כי זה המצב. בבית, בו יש גבולות מאוד ברורים, אין ביטוי כל כך עוצמתי לזעם והדברים נפתרים הרבה לפני.
    לצערי בשל אי הבנה ותמימות מול מערך רישום גנים בעירי, היא שובצה שוב לגן הזה, המשולב עם ילדי 3-4 ואותה הגננת. אין לי אפשרות להעבירה לשני הגנים של שכבת 4-5במתחם הגנים והיא יכולה לעבור לגן רחוק יותר בשכונה, בו 4 ילדים בגילה וכל השאר - 30 ילדים בגיל חובה.
    אני לא מכירה את הגננת שם ואת יכולתה להציב גבולות ברורים ואני תוהה וחוששת האם זה יהיה לה טוב או לא.
    כשאני מתייעצת, אומרים לי לבדוק האם הילדה בשלה או לא לגילה. אין לי מושג איך בוחנים ואין לי מושג מה לעשות. עלי להגיע לתשובה מאוד מהירה היות וגם המקום בגילאי 5 נסגר.
    תודה לתשובה זריזה ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אדע לאיזה גן לרשום את הילדה - תגובה

פז שפירא
    22/07/2015

הי נועה,

האם ערכת שיחה עם הגננת בעניין? לעיתים ישנה אפשרות לשפר דברים בגן תוך כדי שיחה ולפעמים גם מזמינים לשיחה את פסיכולוגית הגן.

לדעתי השאלה העיקרית היא האם את סבורה שיש מקום לעבודה עם הגננת כדי שהדברים ישפרו או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו