בן שלי הולך לסכנות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שלי הולך לסכנות
    קמר אידנלי
    28/07/2015

יש לי ילד בן 8 טיפס מחוץ לחלון בגובה של קומה 3 הוא הלך על מעקה ביטון אין מרפסת .שאלתי אותו למה עשיתה את זה אין לו תשובות ..מאוד נדבק אלי אוהב לקפוץ כל הזמן .אני לא יודעת זה טבעי איך אני אלמד אותו שזה לא נכון ביני לבין עצמי אני מתה מפחד לא יודעת מה לעשות איתו ....מקווה שתעזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שלי הולך לסכנות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שלי הולך לסכנות - תגובה

פז שפירא
    30/07/2015

הי קמר,

את מתארת מצבים בהם בנך מסכן את עצמו באופן ממשי. במקרה זה הדבר החשוב ביותר הוא להפסיק את לקיחת הסיכון שלו על ידי השגחה צמודה יותר. אמרי לו שעלייך להשגיח עליו כעת הרבה יותר כי את פוחדת שמשהו יקרה לו ושרק לאחר שיפסיק להסתכן תוכלי להשגיח פחות.

במקביל, כדאי לחשוב ולבדוק מה גורם לו ללקיחת הסיכון. לשם כך כדאי לשם התחלה להתייעץ עם המחנכת, היועצת ופסיכולוגית בית הספר - לבדוק האם הם רואים אצלו שינוי רגשי, התנהגות חריגה או ליקוי קשב וכדי לחשוב האם יש מקום להתערבות נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו