מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בכיינית נוראנירה יהושע04/05/2008
יש לי ילדה בת 5.5 שהיא מאד מאד רגישה ילדה שבוכה מכל דבר , לדוגמא בגדים שלא נראים לה
נעליים שלא נראים לה , ילד שלא מתייחס אליה בקיצור מכל דבר קטן נוצר בכי בלתי פוסק
ולאחרונה זה מאד מאד מרגיז וזה לא מפסיק זה רק נהייה גרוע יותר מיום ליום , ושום דבר לא מרצה אותה ולא מוצא חן בעיניה ברגע שהיא מתחילה לבכות זה עובר מרגע לרגע לסיבה אחרת וזה כבר מתחיל להרגיז אותי ולעצבן אותי הבכי יכול להיות סתם בלי סיבה אפילו . היא לא יכולה לשמוע את המילה לא! זה כל כך קשה לה שמסרבים לה על משהו
יש לציין גם שהילדה הזו גם עדיין מפספסת פיפי בתחתונים ומודע ורק במשך היום בשעת משחקים זאת אומרת שבלילה היא מסוגלת לקום באמצע הלילה לשירותים וביום אם היא באמצע משחק היא לא תקום שום דבר לא יניע אותה , היא תתאפק עד שזה ירד לה ,והיא ילדה שנגמלה בגיל שנתיים שבציק צק אבל מאז שהייתי בהיריון באחיה והיא גילתה שאני בהריון זה חזר לה זה נמשך ככה כבר שנתיים זה הולך ופוחת אבל היא עדיין עושה היא מתעצלת ללכת לשירותים .
אבקש את עזרתך האמת נמאסו עלינו אני ואביה את כל המלחמות האלה איתה בעיקר על הבכי שלא מפסיק ומכל דבר היא בוכה ברצף וזה לא נפסק ושום דבר לא מרגיע אותה
מה עושים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה בעיה , מזדהה עם כל מילה
אמא של מיכל04/05/2008כאילו גנבת לי את המילים מהפה. וזו הסיבה שנכנסתי לפורום אני ובעלי מיואשים ניסינו הכל, להתעלם, להעניש, מתנות, דיבורים מה לא. הילדה בוכה מכל דבר , רוב הזמן אנחנו לא יודעים למה היא בוכה, כי במקום לדבר היא בוכה ואז אנחנו לא מבינים אותה.
גם היא מפספסת כי היא מפחדת להפסיד "משהו" ואני כבר קוראת אותה לפי הנדנודים של הרגליים
וצריכה לשלוח אותה להתפנות.
הכל החמיר שנולדה אחותה הקטנה חשבנו שזה יעבור אבל זה רק מחמיר.
מה עושים??????????למי יש עצה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בכיינית
נירה יהושע05/05/2008אמא של מיכל אני מיואשת גם ולא יודעת כבר איך להתנהג איתה
היא מכל דבר בוכה ושום דבר גם לא מרצה אותה וזה מייאש
וגם אצלי הכל התחיל כשעוד הייתי בהיריון לפני שילדתי וזה מצב מייאש ממש
והיא מאד אוהבת את אחיה מאד היא לא מראה את הקנאה שלה
אני כבר כל הזמן רק כועסת עליה ומתעצבנת מהבכי הזה , הוא יכול להיות גם בלי סיבה ממש
בת כמה הבת שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאד על הדרכה
אמאלה206/05/2008אני הייתי מתייעצת עם פסיכולוג התפתחותי/פסיכולוג קליני לילדים, אפילו 2-3 פגישות הדרכה ,בלי בתך, רק ההורים- כדי לקבל כלים יעילים יותר להתמודדות כיוון שכאשר בתך רואה שהיא מצליחה "ללחוץ לכם על הכפתורים" זה רק מגביר את ההתנהגויות שמפריעות לכם ונראה שאין לכם כלים יעילים להתמודד עם המצב. ומבחינתה- אתם אינכם מספקים לה את התגובות שטובות לה בסופו של דבר. מנסיוני, הלכתי לקבל הדרכה לגבי כיצד לנהוג עם בני בקשר להתנהגויות אחרות וזה מאד מאד עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)