מיניות בילד בן 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיניות בילד בן 6
    אמא ל2
    06/08/2015

אני אמא לילד בן 6 ובת בגיל שנה ו8, לאחרונה הפסקתי לקלח את שניהם ביחד כי ראיתי שהבן נוטה לבחון את איבר מינה של הקטנה, גם כאשר מחליפים לה חיתול הוא נכנס לחדר בשביל להסתכל, ואני אומרת לו שיצא. לאחרונה הוא נתפס על חם על ידי חמותי שהוא מציץ בחור המנעול כמבוגרים נכנסים לשירותים, או לחדר ההורים כשהדלת סגורה ואנחנו עדיין ישנים.
    מבחינת הרקע- הבן שלי הוא מזוגיות קודמת, אך נפרדתי מאביו כחודש לאחר הלידה כך שהבן גדל להורים פרודים, ורק מאז שהתחתנתי לפני 3ץ5 שנים הוא קיבל משפחה מלאה.
    אביו כאשר היה לוקח אותו לשישי שבת היה ישן איתו באותה המיטה כי לא דאג לילד לחדר או מיטה משלו. האם זה השפיע על ההתנהגות של הילד עכשיו והרצון להציץ למבוגרים בשירותים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיניות בילד בן 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות

נטלי
    26/08/2015

מצטרפת לשאלה, הבן שלי בן 3, לאחרונה הוא סקרן מתעניין ושואל את כולם האם את בת או בן
    הוא לפחות פעמיים ביום מריץ שמות ושואל אותי האם היא בן או בת
    והאם יש לה בובול(הוא תמיד שואל אותי על בנות שהוא מכיר-רינה בת?דנה בת?מורן בת? למה?? ידשלה בולבול? למה אין לה?ואומר אוף והוא נורא מתוסכל מזה שאני אומרת לו שלבנות אין בולבול ורק לבנים יש
    האם זו התשובה הנכונה לתת להם? האם להגיד מה יש לבנות? אני תמיד משנה נושא ומרגישה שהוא מתוסכל מחוסר הבנה למה אמא בת ואין לה בולבול
    חשוב לי לציין שהוא לא שואל על הבני דודים וחברים בנים רק על הבנות/נשים שהוא מכיר
    מה עונים לו? והאם זה מראה מהו על המיניות שלו?
    תודה רבה על ההתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיניות בילד בן 6 - תגובה

פז שפירא
    10/09/2015

הי,

נשמע שבנך סקרן בנוגע לגוף ולמיניות וזה בסדר גמור. כדאי להעביר לו את המסר שהסקרנות עצמה היא לגיטימית אך לא ההצצה, וכדאי מאוד לשבת ולשוחח איתו על הדברים שמעניינים אותו. ניתן גם לקנות עבורו ספרים המסבירים את נושא הגוף והמיניות המותאמים במיוחד לילדים ולקרוא יחד איתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו