מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיניות בילד בן 6אמא ל206/08/2015
אני אמא לילד בן 6 ובת בגיל שנה ו8, לאחרונה הפסקתי לקלח את שניהם ביחד כי ראיתי שהבן נוטה לבחון את איבר מינה של הקטנה, גם כאשר מחליפים לה חיתול הוא נכנס לחדר בשביל להסתכל, ואני אומרת לו שיצא. לאחרונה הוא נתפס על חם על ידי חמותי שהוא מציץ בחור המנעול כמבוגרים נכנסים לשירותים, או לחדר ההורים כשהדלת סגורה ואנחנו עדיין ישנים.
מבחינת הרקע- הבן שלי הוא מזוגיות קודמת, אך נפרדתי מאביו כחודש לאחר הלידה כך שהבן גדל להורים פרודים, ורק מאז שהתחתנתי לפני 3ץ5 שנים הוא קיבל משפחה מלאה.
אביו כאשר היה לוקח אותו לשישי שבת היה ישן איתו באותה המיטה כי לא דאג לילד לחדר או מיטה משלו. האם זה השפיע על ההתנהגות של הילד עכשיו והרצון להציץ למבוגרים בשירותים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיניות
נטלי26/08/2015מצטרפת לשאלה, הבן שלי בן 3, לאחרונה הוא סקרן מתעניין ושואל את כולם האם את בת או בן
הוא לפחות פעמיים ביום מריץ שמות ושואל אותי האם היא בן או בת
והאם יש לה בובול(הוא תמיד שואל אותי על בנות שהוא מכיר-רינה בת?דנה בת?מורן בת? למה?? ידשלה בולבול? למה אין לה?ואומר אוף והוא נורא מתוסכל מזה שאני אומרת לו שלבנות אין בולבול ורק לבנים יש
האם זו התשובה הנכונה לתת להם? האם להגיד מה יש לבנות? אני תמיד משנה נושא ומרגישה שהוא מתוסכל מחוסר הבנה למה אמא בת ואין לה בולבול
חשוב לי לציין שהוא לא שואל על הבני דודים וחברים בנים רק על הבנות/נשים שהוא מכיר
מה עונים לו? והאם זה מראה מהו על המיניות שלו?
תודה רבה על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניות בילד בן 6 - תגובה
פז שפירא10/09/2015הי,
נשמע שבנך סקרן בנוגע לגוף ולמיניות וזה בסדר גמור. כדאי להעביר לו את המסר שהסקרנות עצמה היא לגיטימית אך לא ההצצה, וכדאי מאוד לשבת ולשוחח איתו על הדברים שמעניינים אותו. ניתן גם לקנות עבורו ספרים המסבירים את נושא הגוף והמיניות המותאמים במיוחד לילדים ולקרוא יחד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)