מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גן עייריהאמא09/08/2015
אהלן
בני בן 4 עד היום היה בגנים פרטיים לא באזור מגוריי שבחרתי בקפידה ושהתאימו לתפיסת עולמי בנוגע לחינוך.
השנה ההתלבטות היא כה קשה בגן שהיה לא נשארת קבוצת בוגרים וכרגע רשום לגן באזור מגורינו. אני חוששת מהמעבר לגן עייריה אין לו שם שום חבר שהוא מכיר וממה שהצלחתי לשמוע על הגננת אני לא שלמה עם התפיסה שלה , שהיא דידקטית ונוקשה
אני מרגישה כאילו שבאיזשהו מקום נלקחת מעט הילדות של הילד בגנים האלו . אנחנו אוהבים לא להגביל את החשיבה הגמישה פחות חשובה לנו דידקטיקה בגיל הזה תחרות והשגיות, אלא פיתוח הביטחון הנפש והחשיבה הגמישה של ילדנו. אני חוששת שמא ילדי שהוא מאוד שמח וחווה את הילדות בצורה נהדרת יפגע בגן. האם עדיף עוד שנה בגן במסגרת פרטית גם אם כל שנה יש חלופה של מסגרת ? כמובן שההיבט הכלכלי הוא גורם מכריע אך לא נסכים שיהיה במקום שלא טוב לו
האם כדאי לנסות את הגן באזור מגורינו ואם לא יהיה טוב להוציא? תודה רבה סליחה על המגילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גני עיריה שייכים למשרד החינוך
ליאור12/08/2015ואין שם.גמישות מחשבתית.אם את מרוצה מגן פרטי ועדיין יכולה להשאיר אותו זה מומלץ. מה גם שגני עיריה עמוסים. רוב ההשקעה נופלת על ההורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגן עייריה
אמא12/08/2015העניין הוא שזה מצריך החלפת מסגרת חדשה עכשיו ושנה הבאה שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגן עייריה - תגובה
פז שפירא10/09/2015הי,
הבחירה היא מורכבת מאוד ולא חד משמעית. חשוב מאוד לדעתי להבין מהם הערכים שחשובים לכם כהורים בגן ולשאוף שבנך יהיה בגן כזה, בין אם במסגרת פרטית או עירונית. כיוון שאמרת שחשובה לה האישיות של הגננת והגמישות שלה, כדאי לנסות ולהבין מה אתם, ההורים מרגישים מול כל אחת מהגננות ולהישמע לתחושות הבטן שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)