מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי התמודדות עם ילדה בת 3 וארבע חורוית26/08/2015
שלום,
רציתי לקבל עזרה בנוגע לבתי,כשאנחנו ברחוב היא יכולה להיעצר בלי שום סיבה ובמשך חצי שעה יש מסע שיכנועים כדי שהיא תבוא איתי,אם אגיד לה שאני הולכת היא לא תבוא אחריי,
בחורף כשירד גשם היא נעצרה ובשום אופן לא רצתה ללכת ,קשה לי לקחת אותה כל הזמן על הידיים ואנחנו הפסקנו עם העגלה לפני כמה חודשים.
כשאני רוצה לצחצח לה שיניים בוקר ערב לוקח לי המון זמן עד שהיא מוכנה
היא לא מקשיבה בכלל,יכולה להעלם לי בפארק וכמה שאני כועסת זה לא עוזר
היא לא מקשיבה לי בכלל ואני מתוסכלת מאוד,היא יכולה במשך חצי שעה לעמוד ברחוב ולא לזוז.מה לעשות?????
עונשים זה לא פיתרון כי זה לא עוזר.
ואם אומרים לה שהיא לא תקבל לדוגמא גבינית ביום שישי אז לא איכפת לה.
איך להתמודד איתה?
בנוסף,כשהולכים איתה לג'ימבורי היא לא משתפת פעולה ולא נהנית כמו ילדים בגיל שלה,
כשאנחנו בגינה עם ילדים מהגן שלה זה אחרת וכיף לה.
יש לה עיקוב התפתחותי של כחצי שנה והיא במעקב
אבל מבחינת הצבת גבולות,זה פשוט לא הולך לי
היא לא מקשיבה בכלל,לא בטון רגוע ולא בטון כועס
לאמא שלה במיוחד ולסבתא
מחכה לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף
רוית26/08/2015כתוצאה מהעיקוב ההתפתחותי היא משחקת עם ילדים שקטנים ממה בשנה ולא עם ילדים בגיל שלה, מחכה לתשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף - תגובה
פז שפירא06/10/2015הי מורן,
את מספרת שלביתך יש עיכוב התפתחותי. האם היא מטופלת אצל פסיכולוגית/קלינאית תקשורת/אנשי מקצוע אחרים?
אם כן, כדאי להתייעץ במסגרת בה אתם מטופלים לגבי הדרכת הורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה
רוית21/09/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה - תגובה
טל עמיעד30/09/2015שלום מורן,
לאור העובדה שאת מתארת שלילדה יש עיכוב התפתחותי אז קשה לי לייעץ לך באפן מדוייק מבלי לדעת מה בדיוק העיכוב ואופיו, וייתכן והעניין שאת מתארת קשור בכך.
במידה ואין קשר, ניתן לנסות ולעשות לילדה טבלת חיזוקים לגבי משימות שונות ולאט לאט להרחיב אותה, למשל, כל פעם שהיא מצחצחת שיניים בבוקר מהר היא מקבלת מדבקה שהיא מדביקה על הטבלה ואחרי שבוע שהיא קיבלה מדבקות היא מקבלת פרס (לא חייב להיות משהו חומרי, יכול להיות ללכת לגן משחקים או לקבל איזה מאכל אהוב, אין צורך להוציא כספים על העניין).
מקווה שזה עוזר במשהו,
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)