טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בני בן ה5וחצי בזמן האחרון "מתנהג בצורה מאד שובבית,, זה בסדר עם טרמופילה, אבל לוקח כדור זורק באוויר פוגע במנורה בטלפון האלחוטי, בלי סיבה מרביץ לאחיו בן השנתיים ו10, אם אני קוראת לו לבוא לאכול זה יקח רבע שעה, אם ביקשתי משהו לא אקבל (אציין שכמעט הכל מקבל ומצידו זה ממש לא מעריך, את זה,, אוכל ארטיק את העטיפה זורק על הריצפה,(אבל אני מתעקשת שירים ויזרוק לפח) עונש? שולחת לחדר שום דבר לא יוצא מז,, אצל הסבא והסבתא קופץ משתולל על הספה, ואחיו הכל לומד ממנו, לפני חצי שנה רופאה ניאורולוגית ראתה אותו אמרה כנראה יש לו קשב וריכוז,, ואני חושבת שגם היפראקטיביות, אני גרושה כמעט שנה זה גם משליך כי האבא לא מגיע בימים הקבועים,, לגבי האח הקטן אם לא מקבל משהו צורח מרביץ, בצורה מוגזמת אשמח לדעת מה עושים? הדרכת הורים או??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד