כעס רוגז , בכי, עייפות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כעס רוגז , בכי, עייפות?
    צליל
    09/09/2015

שלום בני בן ה5וחצי בזמן האחרון "מתנהג בצורה מאד שובבית,, זה בסדר עם טרמופילה, אבל לוקח כדור זורק באוויר פוגע במנורה בטלפון האלחוטי, בלי סיבה מרביץ לאחיו בן השנתיים ו10, אם אני קוראת לו לבוא לאכול זה יקח רבע שעה, אם ביקשתי משהו לא אקבל (אציין שכמעט הכל מקבל ומצידו זה ממש לא מעריך, את זה,, אוכל ארטיק את העטיפה זורק על הריצפה,(אבל אני מתעקשת שירים ויזרוק לפח) עונש? שולחת לחדר שום דבר לא יוצא מז,, אצל הסבא והסבתא קופץ משתולל על הספה, ואחיו הכל לומד ממנו, לפני חצי שנה רופאה ניאורולוגית ראתה אותו אמרה כנראה יש לו קשב וריכוז,, ואני חושבת שגם היפראקטיביות, אני גרושה כמעט שנה זה גם משליך כי האבא לא מגיע בימים הקבועים,, לגבי האח הקטן אם לא מקבל משהו צורח מרביץ, בצורה מוגזמת אשמח לדעת מה עושים?
    הדרכת הורים או??.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כעס רוגז , בכי, עייפות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים ועשר, עקשנות

צליל
    09/09/2015

לגבי הילד הקטנטן נרדם כמעט כל פעם ברבע ל4, וזה בעייה להעיר אחרי חצי שעה לפעמים כלל לא ישן,, (הוא לא בצהרון ומביאה ב2הביתה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעס רוגז , בכי, עייפות? - תגובה

פז שפירא
    10/09/2015

הי צליל,

אני מציעה לפנות לאיש מקצוע ולקבל הדרכת הורים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו