אבא עצבני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא עצבני
    אורין
    24/09/2015

שלום בני בן ה 8 היה חשוף למריבות שלי עם בעלי. במהלכן הוא היה צועק עליי (גם אני ) אבל הייתי גם בוכה בנוכחות הילד. ברור לי שזה דבר שאסור לעשות (לריב בנוכחותו או לבכות). אולם התקשיתי להחזיק את העצבים והתפרצתי. אציין שבני היה מאד קשור לאביו תמיד חיפש אותו ונדמה אפילו שאהב אותו יותר מאשר אותי. מאז אותם מקרים הוא אומר לי מידי פעם "אני אומר אותך לאבא והוא יצעק עלייך ואת תבכי" התעלמתי מאמרות אלו. היום אמר אבא כועס אבא עצבני אבא רותח ושוב התעלמתי. איך. עליי להגיב כדי שיפסיק לומר זאת? אציין גם שבעלי היה עבורו כמו חבר , צחוקים אבל ללא הצבת גבולות ולאחרונה החל להיות קשוח יותר ולהציב לו גבולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא עצבני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך חהגיב לילד?

אורין
    26/09/2015

חשוב לי לומר שבני ילד רגיש ומפני שנחשף למריבות ביינינו ומפני שאבא שלו החל להגיב אליו בצורה קשו חה ולעיתים בחוסר רגש בני אומר מידי פעם והוא בן 8 אבא יצעק עלייך ואת תבכי או אבא כועס אבא רוגז אבא עצבני. איך עליילהגיב לאמרות אלו? מה עליי לומר לו? עד עתה לא התייחסתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך חהגיב לילד? - תגובה

טל עמיעד
    30/09/2015

שלום אורין,
    חשוב לעשות עבור הילד הפרדה בין הקשר שהיה בין אמא לאבא לבין הקשרים של כל אחד מכם מולו. אני מבין ממה שכתבת שאתם כבר לא יחד, וייתכן ומה שאת מתארת הוא תהליך טבעי של הילד של התמקמות מחדש במערכת הקשרים במשפחה ומול כל אחד מכם בנפרד, כמו גם חלק מתהליך העיבוד שלו את הפרידה ואת המריבות שקדמו לה. במידה ואין התנהגויות נוספות שהשתנו אצלו ואין עדות למצוקה רגשית נוספת שקיימת הייתי פשוט ממליץ לדבר איתו על כך שאבא ואמא כעסו ורבו, שזה לא משהו שקשור אליו ושלפעמים גם הוא יכול לכעוס או לבכות כשכועסים עליו וכך גם המבוגרים.
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו