מצוקה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה...
    ד.
    25/09/2015

שלום רב. בתחילת שנה בשיחת הכרות אישית עם המורה, ילד בן 10 שנים, אמר למורה בנוכחות האמא : "אמא מרביצה לי" .אני לא מבינה מדוע? אף פעם לא הרמתי יד עליו. אנחנו הורים מאוד אוהבים,משקיעים ודואגים לילדים . מדוע? מדוע ילד בן 10 יגיד דבר כזה? איך? אני לא מבינה מה קורה... בכיתי המון מאז ששמעתי משפט זה ממנו...מדוע שיגיד דבר כזה שקרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה שלא תדברי עם הילד עצמו?

ליאור
    26/09/2015

יש ילדים מאוד חוצפנים שמנצלים את החולשה של ההורים שלהם. תיזהרי מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן ששאלתי

ד.
    26/09/2015

הוא ענה לי :" שאני מרביצה לו בכל פעם וצועקת עליו". נכון שאני צועקת עליו כאשר לא מקשיב לי . הוא ילד בעל אופי עקשן מאוד ותמיד עומד על שלו ולא מוותר. אם הוא רוצה משהו אז חייב לקבל. לא יודע לקבל מההורים את המילה "אסור" או "אני לא מרשה. יש המון ויכוחים איתו ביומיום. אבל מעולם מעולם לא הרמנו עליו יד! בביתספר המורה מספרת כי הוא ילד שקט ומבצע כל הנדרש בכיתה ללא בעיות. אני לא מבינה מה קורה איתו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו