בן 8 מאיים שיתקשר לאבא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 8 מאיים שיתקשר לאבא
    אורן
    06/10/2015

היי אני אמא לבן 8 שכאשר אני כועסת עליין הוא אומר לי : אני אתקשר לאבא" במחשבה שאבא יצדד בו. אני לעיתים הייתי רבה עם בעלי בנוכחותו והוא ראה שאביו היה צועק עלי. בעלי כשהוא מתקשר מקשיב לו ולמרות בקשתי לא להאזין לו. כיצד עליי להגיב כשהילד עושה זאת? אין לי שיתוף פעולה מבעלי. לומר לו בבקשה תתקשר? כי ניסיתי למנוע ממנו את הטלפון. איך עליי להגיב כשאין לי שיתוף פעולה מבעלי אלא תגובה שתאפשר לי להתמודד לבד! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 8 מאיים שיתקשר לאבא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי אינו מוכן לפנות לטיפול זוגי

אורן
    06/10/2015

ואינו מעונייו גם בטיפול משפחתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי אינו מוכן לפנות לטיפול זוגי - תגובה

טל עמיעד
    08/10/2015

שלום אהובה,
    ניתן לעשות שיחת תיאום ציפיות בינך לבין בעלך לגבי הנאמר בשיחות הללו, אני לא חושב שיהיה נכון מצד בעלך לא לענות להן ולהקשיב לילד, אך ניתן לסכם כי כשהדבר נוגע למשהו שקרה מולך התשובה תהיה בסגנון של: "אם אמא אמרה אז זה ככה צריך להיות ותדבר על זה עם אמא", כך הילד עדיין מקבל את התחושה שאבא מקשיב לו אך גם את המסר הברור שאבא בצד שלך, תומך בך ומסכים איתך.
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו