טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי תאומים בני שנה וכמעט 5 חודשים, שמאז שהם בגן הם בוכים המון ואני לא מבינה למה, הם לשוט כל הזמן בוכים, מקנאים אם אני מחזיקה אחד מהם, רבין המון על הצעצועים אבל בעיקרון בוכים כל הזמן... במיוחד כשהם חוזרים מהגן השעה הראשונה הם לא מפסיקים לבכות כאילו הם רוצים על הידים ואז כשאני מרימה אותם ומתיישבת איתם בידיים הם עדיין בוכים כאילו שאסור לי לשבת. והם מנג׳סים כל הזמן ופשוט אין שקט בכלל ... אני משתגעת ולא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כיוון שלא היה רצף בתהליך ההסתגלות (בשל החגים), יש ילדים שעדיין חווים את התקופה הנוכחית כתקופת הסתגלות לגן. כדאי לדבר עם הגננת, להבין איתה תוך כמה זמן הם נרגעים אחרי שאת עוזבת את הגן. כמו כן כדאי לבקש ממנה לתת לילדייך תשומת לב וחום כאשר הם מגיעים. מעבר לכך, חשוב לעשות טקס פרידה קצר על מנת לתת לילדייך את התחושה שאת בוטחת בצוות הגן שיקבל אותם ושאת בוטחת ביכולתם להסתגל ולהשתלב בגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד