מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה אפשר לייעץ לביתי?שירה18/10/2015
ביתי בת ה6 בת מתוקה ומאוד חביבה היא יודעת שאין דבר כזה להרים ידים ולהרביץ.
לדוגמא יצא לנו כמה פעמים לבלות עם חברים שיש להם ילדים בני גילה.וכשהם משחקים אחד הבנות נתנה לה סטירה וכמובן ראיתי ואפילו הילה הניפה את היד כדי לתת לה עוד אחת רק שאני עצרתי וצעקתי על אותה אחת
אני יודעת שזה לא היה התפקיד לי ועד שההורים של אותה אחת הגיעו הבת שלי בכתה מתוך כאב
האמא שאלה למה היא הרימה יד ונתנה לה מכה באותו יד וזהו
הבת שלי ראתה את זה ושאלה מה זהו תענישי אותה
בכל אופן הבת שלי לא יודעת מה לעשות במצבים שילד מרביץ לה
או שילד מגיע ומפרק לה מגדל שהיא בנתה או כל משחק שהיא באמצע ובאים והורסים לה
איך אפשר לעזור לה?כשהיא רואה שההורים של אותם ילדים מענישים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה אפשר לייעץ לביתי? - תגובה
פז שפירא19/10/2015הי אביבית,
חשוב באמת לתת לביתך כלים של הגנה עצמית, בהתאם לערכים שלך וליכולת של ביתך. כלים לדוגמה: לצעוק חזק: די!!!/להתרחק מהמקום/להגיד את מי שמרביץ למבוגר אחראי/להחזיר (זה שנוי במחלוקת אבל יש שמוצאים שזה מתאים).
אני מציעה שתשבי עם ביתך לשיחה, דברו על כך שחשוב שהיא תצליח להגן על עצמה. הציעי לה את האפשרויות ובדקי איתה מה היא חושבת שהיא תוכל לעשות במקרה ומישהו מכה אותה או נוהג איתה באלימות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)