מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת גן - ילד בן חמשחסוי27/10/2015
הבן שלי נמצא בגן חובה, מתברר שבגו יש מספר ילדים שובבים מאוד, מה זה אומר קמים בריכוז מפריעים וכל מיני דברים, הבן שלי בהרבה מצבים נגרר אחריהם. אם הוא היה יושב בריכוז כשאחד מהם קם הוא קם אחריו. אני רואה שהגננת לא מסוגלת להתמודד איתם אציין שהיא קבלה השנה סייעת נוספת. היתתה סיטואציה בגן שהיא ניסתה להקים אותו מהכיסא והוא סירב אז היא אמרה שהוא בעט בה. הילד שלי מעולם לא נהג באלימות ואני חוששת שהרבה דברים בגן גורמים לו להתנהג כך. אני ממש אובדת עצות. מהצד שלי אני רואה ילדים שמשפיעים עליו , והוא אומר שהם חברים שלו, צוות שלא מתפקד אני לא מרגישה הרבה חום מהצוות הזה. לא רואה שהוא לומד מהם הרבה. הצוות לא גורם לו להתעניין בדברים רבים שם . אני הצעתי לגננת שבמגרת סבתות שמתנדבות בגן חמתי שעבדה רבות עם ילדים תגיע לגן בהתנדבות ותסייע. הגננת סרבה. אני פשוט שוקלת להעביר אותו גן . יש איזה דרך לוודא שהגן שהוא יהיה שם לא יסבול מחבורת מופרעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת גן - ילד בן חמש - תגובה
פז שפירא30/10/2015הי,
לא ניתן לדעת מה תהיה התנהגות הילדים בגן אחר אך אני יכולה לומר שתמיד ישנם ילדים בגן שבודקים גבולות והשאלה היא באמת כיצד הצוות מתנהל עם כך וכיצד ההורים מסייעים בעניין.
חשוב שתשאלי את עצמך כיצד את מרגישה עם הצוות, האם את מעריכה אותם או לא והאם את חושבת שניתן לעשות עבודה יחד איתם כדי לשפר את המצב. זה עשוי לעזור לך בהחלטה לגבי הגן.
במידה ואת מאמינה שניתן לעשות שינוי עם צוות הגן, אני מציעה ליזום שיחה עם הגננת ואת פסיכולוגית הגן כדי לבנות תוכנית שתכלול דרכי פעולה של הגננת ובבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)