מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששותהגר08/11/2015
שלום רב,
ילדי בן 9 וחצי הוא ילד לכם חברותי שנון ושמח
לאחרונה ( כחודש בערך)
מצב רוחו השתנה
הוא מגדיר את מצבו כחרדות הוא בוכה לעתים קרובות בעיקר בלילה שהוא לבד
לאחר שיחות עימו התברר לי כי זה קורא לאחר רגעים יותר שמחים
כלומר לאחר אירוח של חברים ואז חזרה לשיגרה בסוף ההפסקה ואז חזרה לשיעור
לאחרונה השתנו בחיו מספר פרמטרים
כניסה לבית ספר חדש
סבתא שלו נפטרה
והמצב הבטחוני
כל אלו לדעתי מה שגרמו לשינוי במצב הרוח
בני הוא ילד מאוד בוגר ואיש שיחה מצויין למרות גילו הצעיר הוא משתף אותי ברגשותיו ובחששות שלו .
בוא לא מוכן לשוחח עם יועצת בית ספר או שום גורם אחר חוץ ממני
מה עלי לעשות???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
פז שפירא09/11/2015הי הגר,
האם מלבד הבכי בלילה יש עוד סימנים מדאיגים? כיצד השינה והאכילה שלו? האם יש פגיעה במצבו החברתי? איך מצב הרוח שלו במהלך היום? האם יש שינויים נוספים בהתנהגותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות המשך
הגר10/11/2015היי,
ראשית תודה על תגובתך,
לשמחתי התופעות שהזכרת לא נראות על בני, וטוב שכך ידוע לי ששינוי שכזה מעיד על מצב חמור בהרבה.
הוא לגמרי שיגרתי ברוב הזמן פעיל צוחק משחק אוכל מדבר וישן רגיל.
האם אני ברמתי כאמא יכולה לטפל בו ע"י שיחות עם הכלים שתתני לי?
או עלי לפנות לייעוץ חיצוני?
שוב להזכירך למרות כל בקשותי הילד לא מעוניין ללכת לשיחות אפילו לא אצלך יועצת בית הספר.
מה עלי לעשות כדי שהמצב לא יחמיר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות המשך - תגובה
פז שפירא14/11/2015הי הגר,
נסי להגביר את התמיכה בבנך, להיות ליד מיטתו עד שירדם, לחבק ולהרגיע אם מצעורר ובוכה באמצע הלילה. אם הקושי מתעורר בעיקר לפני שינוי תוכלי להכין אותו לכך. למשל, כמה דקות לפני שהחברים הולכים לומר לו משהו כזה: עוד מעט החברים ילכו ובטח יהיה לך קשה, תוכל יכול לבוא אלי לחיבוק. אפשר לדבר איתו על כך שלאחרונה עבר כמה אירועים מלחיצים וכואבים ושזה בטח משפיע עליו.
אם הדברים לא ישתפרו לאחר זמן (חודש-חודשיים) התייעצי בשנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)