הצילו - דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצילו - דחוף
    חגית
    07/05/2008

הבן שלי בן 6 וארבעה חודשים. יש לו אחות תאומה באותו הגן.

השנה הגיע גננת חדשה לגן וגם בעיות. רוב הבעיות התנהגותיות, חוסר גבולות, חיבוק יתר של אחת הבנות, אוננות ושימוש במין בצורה מוגברת, תוקפנות כלפי הגננת. עלי לציין שהאווירה בגן אינה טובה בין הגננת והסייעת, אין משמעת בגן וגבולות ברורים.

בשנה שעברה כל התופעות האלו לא היו קיימות.

הגננת המליצה לאבחון בשירות הפסיכולוגי. לטענתה ייתכן שי בעיה בתקשורת בין אישית , אולי משהו רגשי על בסיס נוירולוגי ואולי קשב וריכוז על בסיס של מיקוד ( כשהוא שקוע במשימה לפעמים קשה לו לצאת ממנה , קשיים במעברים). עליי לציין שלפני שנתיים הוא עבר אבחון קשב וריכוז ולא מצא דבר.

אשמח אם תוכלו להסביר לי למה הכוונה בממצאים אלה, כי לא הבנתי כלכך את דבריה? האם ניתן לפתור בעיה זו ואיך? האם הבעיה חמורה , שכן בני צריך לעלות בשנה הבאה לכיתה א'?

אני ממש מיואשת , שכן השנה אני מרגישה שהילד שלי הפסיד שנה. ההרגשה שלי שאם הייתה גננת אחרת המצב היה נראה אחרת. הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגות בגן

שושי יעקובי
    12/05/2008

הסיבות לקשיים של בנך עשויות להיות בעיה רגשית או בעיה נוירולוגית, או שילוב של השתיים. יכול להיות שהסביבה של הגן לא היטיבה עמו אבל הקשיים שלו אינם רק כתוצאה מאינטראקציה לקויה עם הגננת שלו. ולכן בכל מקרה עליך לפנות לייעוץ מקצועי. הערכה פסיכולוגית יכולה לעזור לך להבין את המצב של בנך ואת דרכי הטיפול המומלצות. עליך לזכור שהטיפול בבעיה הכרחי על מנת שהילד יהיה פנוי להתמודדות שלפניו (העליה לכתה א').

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו