טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הילדה שלי כמעט בת 9 איבדה את הסבתא מצד האבא לפני כחודש והולכת לאבד את הסבא שלה מצד האמא בקרוב מאוד בגלל מחלה קשה.
כשאיבדה את הסבתא היה לה קשה וביקשה לדבר עם יועצת בית הספר. מסתבר שהיו לה חרדות שגם אני, האמא שלה תמות. החששות האלה נמוגו בשיחה והיא מאז בסדר גמור. כעת עם מותו הצפוי הקרוב של הסבא שאותו היא מאוד אוהבת, אני צופה שיהיה לה קשה מאוד. איך אפשר להקל עליה? מדובר במוות של סבא וסבתא בתקופה של כחודשיים. מאוד מודה על העצה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה שהקל על ביתך עם האובדן של הסבתא עשוי להקל עליה גם כעת - לשוחח עימה על הרגשות, על הפחדים ועל הכאב. נשמע שנוצר קשר טוב ומיטיב בין ביתך ליועצת ולכן אולי ניתן לפנות אל אותה היועצת שוב, הפעם בעניין הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד