טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שני בנים בני 11 ו-9 הם מאוד קשורים אליי ואני לפניי לידה שלישית בזמן האחרון שניהם נכנסו לחרדות במיוחד הבן הגדול האם זה טיבעי בגיל הזה שיהיה להם קשה עם הנושא? הם אומרים שמפחדים להשאר לבד, ומפחדים שיקרה לי משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שינוי מכל סוג עלול לעורר חרדה, בכל גיל. ייתכן שבגיל הזה הם מודעים לכך שהריון ולידה הם תהליכים לא פשוטים, כואבים ואף לעיתים מסוכנים. ייתכן גם שהם קולטים את השינויים הגופניים והרגשיים שלך ומזדהים איתם במידה מסויימת.
אני מציעה לפתוח את הדברים לשיחה פתוחה ולהרגיע ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד