מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת חוגנוגה16/11/2015
בננו בן העשר בחר בחוג סריגה בביהס. מתוך מבחר חוגים.
אנחנו מאוד חוששים מסטיגמה והשלכות חברתיות.
למרות ההסברים שלנו הוא נחוש לא חושש. לא בטוח שהוא קורה ורואה את הדברים נכון. אבל יש לנו ספק בהחלטה שלנו לא לאפשר שלו ללכת לחוג.
נשמח לדתעתכם בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתם לא צודקים לדעתי
שילי18/11/2015גם הבן שלי בגיל 7 רצה על עוגת יום ההולדת שלו תמונה של שילגיה. אני קצת הרגשתי לא בנוח בהתחלה, אבל אם זה מה שהוא רוצה אז זה מה שיקבל. ובסוף הכל עבר חלק ובסדר, ואני הרגשתי טוב שזרמתי עם הילד שלי ולא הכנסתי לו כל מיני דעות ומחשבות פרימיטיביות לראש. נראה לי שאתם קצת מגזימים למנוע מהילד שלכם ללכת לחוג. במקום לעודד אותו ולעמוד בצד שלו אתם מתנהגים כמו כל אותם אנשים שאולי ילעגו לו ומעבירים לו אותו מסר. זו דעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת חוג - תגובה
טל עמיעד19/11/2015שלום נוגה,
במידה וזה מה שהילד בחר אני לא רואה סיבה למנוע זאת ממנו. ההשלכות החברתיות שאתם חוששים מהן לא בהכרח יתממשו, ילדים יכולים להיות גם גמישים ומבינים יותר ממבוגרים, ולא בטוח שהדבר ילווה בסטיגמות חברתיות.
הבחירה אם לאפשר לו ללכת לחוג היא כמובן שלכם, אני אישית הייתי מאפשר לו את חופש הבחירה.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)