מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרגלי אכילה, ובעיות התנהגותשרון08/05/2008
שלום לכם, ברצוני לדבר על בעיה שהתעוררה לאחרונה אצל בתי בת ה-6. בזמן האחרון היא לא מוכנה לאכול בשר בשום צורה, אני צמחונית והיא אף פעם לא ראתה אותי אוכלת בשר אבל תמיד היא הייתה אוכלת ללא כל בעיה. ובכלל בזמן האחרון היא עושה גם בעיות עם עניין האוכל - הדבר היחידי שהיא מוכנה לאכול זה תפוחי אדמה מבושלים. לשאר הדברים היא מתנגדת ומתחילה לבכות כשאני מציעה לה לאכול עוד ביס אחד.
דבר זה מעורר בי תסכול רב כי הילדה שלי לא אוכלת, לא מבקשת אוכל, וכשהיא לא אוכלת זה מביא אותי לדאגות גדולות שגורמות לי לצעוק עליה ולריב איתה. היא מצדה נסגרת ולא מוכנה לאכול.
מה עליי לעשות? לאן לפנות? אני כבר חסרת אונים ולא נראה לי שהמצב הולך להשתפר בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות אכילה
שושי יעקובי12/05/2008שינוי משמעותי בהרגלי אכילה אצל ילדים עשוי להצביע בין היתר על קשיים רגשיים. במצבים כאלה מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. מתאור הדברים לא ברור עד כמה הבעיה היא במצב תזונתי ירוד של הילדה או במאבקים בינכן סביב נושא האוכל. לכן כדאי לך , לתקופה קצרה, לעקוב ולראות מה וכמה היא אוכלת כשאין בניכן מאבק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מרגישה
שרון24/05/2008שכן ישנה בעייתיות לא רק עם האוכל אלא גם עם היחסים בינינו. לכן כשאני לא נמצאת היא אוכלת יותר טוב. מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)