הרגלי אכילה, ובעיות התנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלי אכילה, ובעיות התנהגות
    שרון
    08/05/2008

שלום לכם, ברצוני לדבר על בעיה שהתעוררה לאחרונה אצל בתי בת ה-6. בזמן האחרון היא לא מוכנה לאכול בשר בשום צורה, אני צמחונית והיא אף פעם לא ראתה אותי אוכלת בשר אבל תמיד היא הייתה אוכלת ללא כל בעיה. ובכלל בזמן האחרון היא עושה גם בעיות עם עניין האוכל - הדבר היחידי שהיא מוכנה לאכול זה תפוחי אדמה מבושלים. לשאר הדברים היא מתנגדת ומתחילה לבכות כשאני מציעה לה לאכול עוד ביס אחד.
    דבר זה מעורר בי תסכול רב כי הילדה שלי לא אוכלת, לא מבקשת אוכל, וכשהיא לא אוכלת זה מביא אותי לדאגות גדולות שגורמות לי לצעוק עליה ולריב איתה. היא מצדה נסגרת ולא מוכנה לאכול.
    מה עליי לעשות? לאן לפנות? אני כבר חסרת אונים ולא נראה לי שהמצב הולך להשתפר בקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות אכילה

שושי יעקובי
    12/05/2008

שינוי משמעותי בהרגלי אכילה אצל ילדים עשוי להצביע בין היתר על קשיים רגשיים. במצבים כאלה מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. מתאור הדברים לא ברור עד כמה הבעיה היא במצב תזונתי ירוד של הילדה או במאבקים בינכן סביב נושא האוכל. לכן כדאי לך , לתקופה קצרה, לעקוב ולראות מה וכמה היא אוכלת כשאין בניכן מאבק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מרגישה

שרון
    24/05/2008

שכן ישנה בעייתיות לא רק עם האוכל אלא גם עם היחסים בינינו. לכן כשאני לא נמצאת היא אוכלת יותר טוב. מה זה אומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו