האם טוב לביתי במעון ?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם טוב לביתי במעון ?
    ליאת
    03/12/2015

שלום הבת שלי בת שנה ושבע חודשים נמצאת במעון מגיל שנה ,לאחרונה אני ממש בהתלבטות אם להוציא אותה מהמעון ואני לא יודעת אם אני הבעייתית או שישנה באמת בעיה אבל נראה כאילו היא לא אוהבת להיכנס לגן וכשאני מכניסה אותה בבוקר היא ממש בוכה ולא רוצה להיכנס . אם היא מגיל שנה שם לא הייתה אמורה להתרגל כבר למסגרת ולרצות כן להיות בגן? נראה לי מוזר שכל בוקר אותו סיפור חוזר על עצמו .שאלה נוספת היום בבוקר באתי להכניס אותה למעון וגיליתי שהכיתה של הקטנים מאוחדת פתאום עם הכיתה של הגדולים (גילאים שנתיים וחצי ומעלה) האם זה תקין ? נראה לי לא בסדר לטלטל ככה ילד פתאום לסביבה לא מוכרת גם מבחינת המיקום וגם עם הילדים . ממש בהתלבטות אם להוציא את הילדה כרגע אני עוד חודשיים צריכה ללדת שוב וחושבת שיהיה לי קצת קשה עם שתי תינוקות בבית מצד שני כל הזמן חושבת אם טוב לבת שלי במעון ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם טוב לביתי במעון ?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם טוב לביתי במעון ? - תגובה

טל עמיעד
    05/12/2015

שלום ליאת,
    על פניו שבעה חודשים כזמן הסתגלות אכן נשמע לי פרק זמן ממושך. האם יש שינוי התנהגותי נוסף מעבר לקשיי הפרידה בבוקר? האם זה רק כשאת משאירה אותה או גם כשבן זוגך או סבא/סבתא? איך את מתרשמת מהקשר בינה לבין המטפלות, האם הן חמות אליה וכו'?
    לגבי הקבוצה המעורבת, זה מאוד תלוי בגיל הילדים ובשלב ההתפתחותי בו כל אחד מהם נמצא, וכמובן בהתחייבות של המעון כלפייך לגבי אופי המסגרת.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו