טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי לומדת בבית ספר מיוחד לילדים עם בעיות רגשיות. בבית ספר יש שיעור כלכלה ובו הילדים אופים. החוק בבית ספר הוא שילד שלא לקח חלק פעיל בשיעור, בין אם הוא הפריע ובין אם בחר לשבת בצד במקרה של הבת שלי מפני שהיא טוענת כי המורה משפילה אותה באופן קבוע. האם זה ראוי לתת לילד להסתכל על כל ילדי הכיתה אוכלים מהתוצרת בזמן שלו אסור לגעת? ואם לקח ללא רשות והחל לאכול להוציא לו מהפה בטענה שהוא לא ראוי ולהעדיף לזרוק לפח? אדגיש שוב מדובר בבית ספר מיוחד לילדים עם בעיות רגשיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שגית, קשה לי להתייחס ספציפית לשאלות ולמקרה שהעלית כאן. בבתי ספר לילדים עם קשיים רגשיים והתנהגותיים יש בדרך כלל צוות טיפולי נרחב מעבר למורים בשיעורים אשר יוכלו לסייע לך יותר במקרה זה. טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד