בת 7 עם התנהגות של מתבגרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 7 עם התנהגות של מתבגרת
    שירן
    05/12/2015

הילדה שלי בת 7, ילדה רגישה איכפתית חמה אבל מאז שעלתה לכיתה ב חל בה שינוי מצד אחד ממש לא משקיעה בקריאה בבית הכנת שיעורים ואפילו הכנת מערכת ומצד שני מגיבה בצורה חריפה על כל הערה שמקבלת ביהס על מחסור בציוד או על אי הצלחה במבחן או עבודות (לא כישלון אבל שלא הכל מושלם), היא גם ביחסים שלי איתה במן מעבר כזה מצד אחד בלי נשיקות ליד שער ביהס, כועסת אם כותבת לה את השם עם י של חיבה בסוף ומצד שני יכולה לקפוץ ולהתלות עליי כשבאה לקחת אותה מביהס וזורמת על זה של אחותה ציירתי לב על הבקבוק ולה לא, היום היא התפרצה עליי בחמת זעם מטורפת על זה שצבעה דף צביעה והתבלבל הבין חום לכתום באותה מידה יכולה לכעוס עליי או שאין לה את החולצה שרצתה, אני עומדת אובדת עצות מצד אחד את כל מה שקשור בליסה למרות שקשה לי, כי היא ילדה נבונה עם פוטנציאל, אמרתי שזה בידיים שלה, בתקווה שהפידבק יבוא מביהס. את עניין הילדה או גדולה ביחסי הבת של אמא אני מניחה שצריכה להניח לה להתנדנד ולמצוא את האיזון שלה, אבל לא יודעת איך להתמודד עם ההתפרצויות האם לשים לזה סוף בצורה בלתי מתפשרת או להבין אותה? ומה יהיה כשבאמת תהיה מתבגרת??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 7 עם התנהגות של מתבגרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 7 עם התנהגות של מתבגרת - תגובה

טל עמיעד
    05/12/2015

שלום שירן,
    למיטב הבנתי את מתארת שינוי די משמעותי ופתאומי בהתנהגות של ביתך. האם הוא בא לידי ביטוי בעוד תחומים: חברתית? התנהגות אחרת בבית? ירידה בלימודים? שינויים בהרגלי האכילה?
    אשמח אם תוכלי להשיב על שאלות אלו כדי שאוכל לסייע לך יותר
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו