מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בריחת שתן- רק בגןמיטל10/12/2015
בתי בת 3, גמולה מטיטולים כמעט שנה, ולאחרונה כמעט כל יום "בורח" לה פיפי בגן- היה מקרה שברח לה פעמיים. אציין כי אף בתקופת הגמילה זה לא קרה(שברח פעמיים ביום בגן). לאחר שהסתבר לי שבגן שלה(גן עירייה) לא מתזכרים את הילדים הרבה ללכת לשירותים, אלא רק לפני שעת האוכל ולפני הפעילות בחצר, ביקשתי מהגננת כי תשתדל כן להזכיר, לפחות לה, ללכת לשירותים. נראה כי לא רק שזה לא פתר את הבעיה, אלא אף החמיר אותה, שכן דקה לאחר ששואלים אותה אם היא צריכה והיא מסרבת בתוקף היא עושה במכנסיים. הגננת חושבת שזו בקשת תשומת לב. כשניסיתי לשוחח עם בתי על כך היא אמרה לי שהיא רוצה לעשות במכנסיים. ממש ככה- רוצה. וזה ממש ממש הפליא אותי כי עד כה אם היה בורח לה היא הייתה מרגישה, מין הסתם, אי נעימות.
אציין כי זה קורה אך ורק בגן. אפילו בנסיעות ארוכות היא יודעת להגיד שיש לה בדרך, ואם אנו באמצע כביש ראשי ועוברות כמה דקות עד מציאת מקום לעצור- יודעת אף להתאפק.
אודה לחוות דעתך ולעצותייך,
בברכת חג חנוכה שמח,
מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן- רק בגן - תגובה
פז שפירא13/12/2015הי מיטל,
נשמע שהגננת מבינה היטב את המצב ושככל הנראה מדובר בצורך בתשומת לב. ראשית, אני מציעה לשאול את הגננת מה היא עושה במקרים כאלה. ייתכן וכבר יש לה דרך פעולה משלה שעובדת. אם לא, אני מציעה לא לעשות סיפור כאשר היא "מפספסת" ורק לשלוח אותה להחליף בעצמה את הבגדים. כמו כן, מומלץ לשוחח עם הגננת על כל התפקוד של ביתך בגן ולהבין באילו דברים קשה לה יותר ולעזור לה (למשל אם היא מתקשה להתחבר לילדים, מתקשה במעברים בין פעילויות, זקוקה ליותר תשומת לב מהצוות). זאת כיוון שהסתגלות טובה יותר לגן עשויה להשפיע על מצבה הרגשי ולהתבטא בפחות פספוסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)