תינוק שלא בוכה כמעט

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוק שלא בוכה כמעט
    אמא
    14/12/2015

בני בן 5.5 חודשים. עד גיל חודשיים וחצי בכה מגזים ורעב.
    מאז בקושי בוכה. נכון שיש לו מזג נח ונעים אבל נכמר הלב כשנופל לו צעצוע מהיד והוא ממולל את בד הבגד במקום לבכות. כשהגיע זמן האוכל אני רואה שהוא רעב ומכינה מהר אבל בינתיים הוא לא בוכה למרות שהוא קופץ בהיסטריה על הבקבוק.
    הוא לא בוכה כשהוא לבד.
    הוא נרדם רק לבד ואפילו נאבק בי כשאני מנסה להרדים עליי כפינוק קצת.

ואפילו כשהוא מתנגד שאהפוך אותו על הבטן זו התנגדטות של שנייה.

אציין שהוא אחד משניים תאומים. שזה לא מקרה של אמא שתמיד זמינה ולכן הוא חש בטוח... אלא להיפך ואחיו דורש המון לאחרונה. והואאובחן כהיפוטני אןם זה קשור למשהו.

אני בטוחה במאה אחוז שזה לא מגיע ממקום בטוח אלא ממקום שמוותר, צנוע כזה שלא בטוח שמגיע לו. איך גורמים לו להיות יותר אסרטיבי? אני משתדלת להענות לו כשהוא מביע בכי או התנגדותאבל גם אז לא תמיד אני זמינה.

מה אפשר לעשות מעבר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שלא בוכה כמעט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שלא בוכה כמעט - תגובה

טל עמיעד
    15/12/2015

שלום רב,
    תחושה מאוד טבעית אצל הורים רבים בנוגע להורות שלהם היא רגשי אשמה ולעיתים חיפוש של ״מה אנחנו עושים לא בסדר״.
    מהתיאור שלך את המתרחש לא נשמע שיש משהו חרגיש או לא בסדר אצל הבן שלך. ילדים בגיל זה עדיין לא לומדים לוותר או לבטל את רצונותיהם וסביר מאוד להניח שהוא באמת בעל מזג נוח וכך זה בא לידי ביטוי.
    לא נשמע שאת צריכה לעשות משהו מעבר או לגרום לו להיות אסרטיבי, הוא עדיין מאוד צעיר וכך גם אחיו.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו