בת 3.5 -צובטת ילדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 3.5 -צובטת ילדים
    יעל
    23/12/2015

שלום
    הבת שלי בת שלוש וחצי צובטת ילדה אחת בגן,אני ובעלי אומרים לה לא לצבוט ולא לגעת בילדים ,והיא ממשיכה,אנחנו אומרים שהיא תתן חיבוק במקום,אז היום היא צבטה ילדה בגן ואחרי זה חיבקה אותה ושאלה, את חברה שלי,הילדה לא ענתה,
    הבת שלי מחפשת תשומת לב היא אמנם מדברת יפה אבל התקשורת עם הילדים עדיין קשה לה,הילדה הזו הוזמנה אליינו פעם אחת והבת שלי שחקה אתה אבל גם נגעה בה ולילדה זה לא היה נעים,הבת שלי לא מרביצה אבל עדיין זה סוג של הצקה,הבת שלי גם הוזמנה אל הילדה וההצקה המשיכה וגם במסיבת יום הולדת,אני רואה בזה לא משהו חמור עד כדי כך כי הם ילדים וגם בבת שלי אני מאמינה שנוגעים בגן,הגננת שלה אמרה היום שזה מאהבה ולא התיחסה לזה ברצינות,האמא של הילדה לא ממש מדברת איתי בגלל זה והיא אמרה לבת שלה להתרחק מהבת שלי וזה עצוב לי,היום אנחנו לא ממש מדברות בגלל זה.
    מה לעשות,אמרתי לבת שלי שאם היא תמשיך כך לא יהיו לה חברות והיא כן מחפשת את הקרבה,אמא של הילדה כן ראתה שאני מעירה לה. אבל העדיפה להתרחק ולא לדבר איתי.
    לבת שלי זו שנה ראשונה שבאים ילדים מהגן
    מחכה לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 3.5 -צובטת ילדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 3.5 -צובטת ילדים - תגובה

טל עמיעד
    26/12/2015

שלום מירב,
    נשמע שאתם נוקטים בקו נכון. חשוב להסביר לבת שלך שיש כל מיני סוגים של מגע, שחלקם נעימים לנו וחלקם לא. בנוסף חשוב להדגיש לה כי כמו שהגוף שלה הוא פרטי והיא לא רוצה שיגעו בה בלי רשות גם ילדים אחרים כך. עקרונית בגיל זה התכנים הללו על פרטיות הגוף אמורים להיות מועברים בגן, ובמידה ולא כך אפשר לבקש זאת מהגננת.
    לגבי אותה חברה, אני ממליץ לדבר על כך עם האמא ולנסות ולתאם מפגש נוסף, אולי כזה בו שתיכן תהיו נוכחות בבית בזמן שהילדות משחקות.
    טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יעל
    27/12/2015

היינו נוכחות וכן אנסה שוב בהמשך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו