מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות התנהגותיות בת 4.4ג'ול07/01/2016
שלום רב,
ילדה בת 4.4
1.לא נרדמת לבד-חייבת שאו אני או בעלי נשכב איתה, אחרת בכי שיכול להימשך שעות...שמעיר את אחותה בת ה 2 וכו. אז עושים כרצונה, למרות שיודעים שטועים-מה לעשות?? אם מרדימים אותה וחוזרים למיטתינו, כעבור שעה-שעתיים, מתעוררת ועוברת אלינו למיטה
2. מקנא לאחותה בת השנתיים. כאשר היא לבד, באופן כללי,אפשר להגיד שהיא ממושמעת. כאשר בסביבת אחותה, פשוט חוסר שפיות... עושה הכל דווקא, צוחקת כמו מטורפת, לא מקשיבה לכלום ומציקה לאחותה. אנו ממש חסרי אונים...בעלי צורח, אני פשוט לא יודעת מה לעשות. מאיימת עליה ומתחילה לספור עד שלוש, אם היא לא עושה כמבוקש,אז אני עוזבת הכל והולכת משם והיא מתחילה לבכות...אני ממש לא יודעת איך להתנהל נכון איתה, על מנת שלא לגרום לה לנזק.
היינו בייעוץ אצל פסיכולוגית פעם אחת, היא אמרה שלסגור אותה בחדר עד שלא נרגעת. ניסינו זאת, היא בוכה עד שהיא מקיעה ועושה פיפי במכנסיים. אני ממש מפחדת לגרום לה נזק ככה...
איך להתנהל נכון? איפה אני טועה? בעלי לא מסכים ללכת להדרכת הורים.
מה לעשות? שנינו עובדים בתפקידים בכירים, המון לחץ בעבודה ובבית בגלל כל עניין חינוך הילדים...
בבקשה תעזרו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות התנהגותיות בת 4.4 - תגובה
פז שפירא11/01/2016הי ג'ול,
אני מציעה שתלכי להדרכת הורים, גם אם בעלך לא מעוניין ללכת. פגישה אחת בדרך כלל לא מספיקה וצריך לעבור תהליך ארוך יותר עד שמתרחש שינוי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)