בעיות התנהגותיות בת 4.4

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגותיות בת 4.4
    ג'ול
    07/01/2016

שלום רב,
    ילדה בת 4.4
    1.לא נרדמת לבד-חייבת שאו אני או בעלי נשכב איתה, אחרת בכי שיכול להימשך שעות...שמעיר את אחותה בת ה 2 וכו. אז עושים כרצונה, למרות שיודעים שטועים-מה לעשות?? אם מרדימים אותה וחוזרים למיטתינו, כעבור שעה-שעתיים, מתעוררת ועוברת אלינו למיטה
    2. מקנא לאחותה בת השנתיים. כאשר היא לבד, באופן כללי,אפשר להגיד שהיא ממושמעת. כאשר בסביבת אחותה, פשוט חוסר שפיות... עושה הכל דווקא, צוחקת כמו מטורפת, לא מקשיבה לכלום ומציקה לאחותה. אנו ממש חסרי אונים...בעלי צורח, אני פשוט לא יודעת מה לעשות. מאיימת עליה ומתחילה לספור עד שלוש, אם היא לא עושה כמבוקש,אז אני עוזבת הכל והולכת משם והיא מתחילה לבכות...אני ממש לא יודעת איך להתנהל נכון איתה, על מנת שלא לגרום לה לנזק.
    היינו בייעוץ אצל פסיכולוגית פעם אחת, היא אמרה שלסגור אותה בחדר עד שלא נרגעת. ניסינו זאת, היא בוכה עד שהיא מקיעה ועושה פיפי במכנסיים. אני ממש מפחדת לגרום לה נזק ככה...
    איך להתנהל נכון? איפה אני טועה? בעלי לא מסכים ללכת להדרכת הורים.
    מה לעשות? שנינו עובדים בתפקידים בכירים, המון לחץ בעבודה ובבית בגלל כל עניין חינוך הילדים...
    בבקשה תעזרו....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות התנהגותיות בת 4.4

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות התנהגותיות בת 4.4 - תגובה

פז שפירא
    11/01/2016

הי ג'ול,

אני מציעה שתלכי להדרכת הורים, גם אם בעלך לא מעוניין ללכת. פגישה אחת בדרך כלל לא מספיקה וצריך לעבור תהליך ארוך יותר עד שמתרחש שינוי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו