הכנסת יד לטיטול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הכנסת יד לטיטול
    חני
    15/01/2016

בני בן שנתיים ושלושה חודשיים כבר מספר חודשיים מכניס את היד לבולבול גם במהלך היום וגם בלילה ,בלילה שהוא מכניס את היד הוא מוריד את הטיטול מקדימה וכאשר הוא עושה פיפי הפיפי מרטיב לו את כל המכנסיים והחולצה ..אני ובעלי מוצאים את עצמנו מחליפים לו את הבגדים ואת המצעים 3 פעמים בלילה אנחנו כבר מתוסכלים ולא יודעים מה לעשות ..ישבנו והסברנו לו והוא ילד מאוד חכם ונבון אבל נראה שהוא לא מבין מה אנחנו רוצים ..בנושא זה .לפעמים אנחנו כבר ממש צועקים עליו ??איך צריך להיתנהג? האם התופעה הזאת מוכרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנסת יד לטיטול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנסת יד לטיטול - תגובה

פז שפירא
    15/01/2016

בני בן שנתיים ושלושה חודשיים כבר מספר חודשיים מכניס את היד לבולבול גם במהלך היום וגם בלילה ,בלילה שהוא מכניס את היד הוא מוריד את הטיטול מקדימה וכאשר הוא עושה פיפי הפיפי מרטיב לו את כל המכנסיים והחולצה ..אני ובעלי מוצאים את עצמנו מחליפים לו את הבגדים ואת המצעים 3 פעמים בלילה אנחנו כבר מתוסכלים ולא יודעים מה לעשות ..ישבנו והסברנו לו והוא ילד מאוד חכם ונבון אבל נראה שהוא לא מבין מה אנחנו רוצים ..בנושא זה .לפעמים אנחנו כבר ממש צועקים עליו ??איך צריך להיתנהג? האם התופעה הזאת מוכרת ?

הי חני,

זה לגמרי בסדר שבנך מעוניין לגעת בפין, זה מעניין ואפילו מהנה בשבילו לגעת בגופו. אני מציעה לא לכעוס עליו בעניין. כדאי שתכנסו ביוזמתכם מספר פעמים בלילה להחזיר את הטיטול למקום כשהוא ישן, כדי שתתמודדו עם פחות צורך להחליף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו