מיואשת .. עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת .. עזרה בבקשה
    לורין
    19/01/2016

שלום,
    יש לי ילדה מנישואים קודמים בת 11 , תמיד היו לי איתה בעיות התנהגות והתפרצויות זעם נוראיות. לא יודע לקבל לא ולא יודעת להפסיד.
    בתקופה שעוד הייתי גרושה היא לא הייתה ממש חברותית ולא היו לה חברות. אחרי שהתחתנתי בשנית עברנו עיר והיא התחברה פלאים למקום , לבית ספר , פתאום יש חברות. הבעיה העיקרית היא בבית, הכל צריך להיות רק בדרך שלה וככל שאני מדברת איתה מרגישה שזה לא עוזר ולא מתקדם לשום מקום. באותו רגע היא מצטערת ומבקשת מיליון סליחות . יש לה בעיה לדעתי רגשית מאוד קשה. אין לה צורך בכלום. היא יכולה לא לדבר עם אבא שלה שבוע ימים וזה אפילו לא יזיז לה. וככה זה גם שהיא הולכת אליו היא מתנתקת ממני .
    האווריה בבית מאוד מתוחה כל היום אני רק צועקת מהרגע שהיא חוזרת מבית הספר, צעקות, המון בכי, המון התפרצויות זעם כי קיבלה עונש .
    שהייתי עוד גרושה הלכתי עם אבא שלה למכון אדלר להדרכת הורים, זה לא ממש עזר לצערי כי גרתי אצל ההורים שלי בזמנו ורק פינקו אותה . היום שאנחנו בבית משלנו אז יש יותר גבולות , גם לקחתי אותה לפני שנתיים לקאוצארית שתנסה לעזור לה להיפתח והיא הייתה שונאת ללכת וכמובן שגם זה לא עזר. אני ובעלי מאוד מיואשים מהאווירה בבית וגם שזה הגיל שמתחיל גיל ההתבגרות וזה יילך ויעשה יותר קשה.
    שכחתי לציין שמבעלי היא מאוד מכבדת שהוא אומר לה מילה היא ישר תעשה רק מבט אחד ועושה גם איתו לפעמים היא מתחצפת וישר מתנצלת .
    מה עושים? איך מתמודדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת .. עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת .. עזרה בבקשה - תגובה

פז שפירא
    24/01/2016

הי לורין,

אני מציעה ללכת שוב להדרכת הורים, אצל פסיכולוג ילדים.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו