מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיואשת .. עזרה בבקשהלורין19/01/2016
שלום,
יש לי ילדה מנישואים קודמים בת 11 , תמיד היו לי איתה בעיות התנהגות והתפרצויות זעם נוראיות. לא יודע לקבל לא ולא יודעת להפסיד.
בתקופה שעוד הייתי גרושה היא לא הייתה ממש חברותית ולא היו לה חברות. אחרי שהתחתנתי בשנית עברנו עיר והיא התחברה פלאים למקום , לבית ספר , פתאום יש חברות. הבעיה העיקרית היא בבית, הכל צריך להיות רק בדרך שלה וככל שאני מדברת איתה מרגישה שזה לא עוזר ולא מתקדם לשום מקום. באותו רגע היא מצטערת ומבקשת מיליון סליחות . יש לה בעיה לדעתי רגשית מאוד קשה. אין לה צורך בכלום. היא יכולה לא לדבר עם אבא שלה שבוע ימים וזה אפילו לא יזיז לה. וככה זה גם שהיא הולכת אליו היא מתנתקת ממני .
האווריה בבית מאוד מתוחה כל היום אני רק צועקת מהרגע שהיא חוזרת מבית הספר, צעקות, המון בכי, המון התפרצויות זעם כי קיבלה עונש .
שהייתי עוד גרושה הלכתי עם אבא שלה למכון אדלר להדרכת הורים, זה לא ממש עזר לצערי כי גרתי אצל ההורים שלי בזמנו ורק פינקו אותה . היום שאנחנו בבית משלנו אז יש יותר גבולות , גם לקחתי אותה לפני שנתיים לקאוצארית שתנסה לעזור לה להיפתח והיא הייתה שונאת ללכת וכמובן שגם זה לא עזר. אני ובעלי מאוד מיואשים מהאווירה בבית וגם שזה הגיל שמתחיל גיל ההתבגרות וזה יילך ויעשה יותר קשה.
שכחתי לציין שמבעלי היא מאוד מכבדת שהוא אומר לה מילה היא ישר תעשה רק מבט אחד ועושה גם איתו לפעמים היא מתחצפת וישר מתנצלת .
מה עושים? איך מתמודדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת .. עזרה בבקשה - תגובה
פז שפירא24/01/2016הי לורין,
אני מציעה ללכת שוב להדרכת הורים, אצל פסיכולוג ילדים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)