מיואשת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    לילך
    19/01/2016

הבת שלי בת 4 מאז ומתמיד היתה ילדה מאתגרת בעלת מזג חם אבל בזמן האחרון זה פשוט עובר כל גבול.
    טנטרומים על כל דבר קטן וברגע שזה מתחיל יכולה להמשיך לצרוח ןלבכות במשך שעה שלמה!
    מתחילה לבכות מכל שטות לדוגמא אם לא קירבתי אותה לשולחן, אם לא הבאתי לה מים ועוד.. ואז כשהיא כבר מתחילה היא בועטת ומרביצה אם מנסים להתקרב, אם עוזבים אותה לבד היא בכלל מתחילה להשתגע. וכשהיא בטנטרום היא כאילו מאבדת את המילים - היא רוצה משהו אבל לא אומרת מה ורק צועקת "את זה" ו "שם" ואני צריכה לנחש מה היא רוצה. .
    ניסיתי לדבר ולהסביר, ניסיתי להתעלם, ניסיתי לכעוס, ניסיתי עונשים וניסיתי פרסים וכלום לא עובד!
    היא ילדה מאוד חכמה, בגן היא פשוט מלאך, הגננןת לא מאמינות לי שככה היא בבית.
    לא היה שום שינוי בחיינו ואני לא יודעת מאיפה זה בא ואיך להתמודד עם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת - תגובה

פז שפירא
    24/01/2016

הי לילך,

כרגע באמת לביתך נגמרות המילים כשהיא בהתקפת זעם וקשה לה מאוד לשלוט בהתנהגותה. נסי לגשת אליה כשהיא כך ולחבק אותה. אם זה לא יעזור או אם היא תתנגד לחיבוק אמרי לה שתהיי איתה עד שהיא תרגע. הישארי רגועה והמשיכי להציב את הגבולות שבחרת להציב. לאחר שביתך נרגעת תוכלי לדבר איתה על מה שקרה, איך היא הרגישה ומה היה לה קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו